Existentiële coaching

Ontmoeten, ontdekken, ontwikkelen

Existentiële coaching

Ontmoeten, ontdekken, ontwikkelen

Als ervaren moderator voor Avicenna en senior coach werkt Julia Blauwkuip in haar coachingstrajecten graag met vragen als: Hoe blijf je als leider wendbaar, effectief en uitgedaagd? Hoe ga je om met de krachtenvelden binnen en buiten je organisatie? En met de verwachtingen die er zijn over je rol en je resultaten? Julia is geïnspireerd door onder meer de thema’s waarde-gedreven leiderschap en zingeving (in leiderschap). Hierbij gaat het over de realisatie van jouw potentieel als mens en leider en spelen vragen als: Wat laat ik na?  Daarbij is ook aandacht voor het thema Werk-privé-balans: hoe blijf ik mezelf in een wereld vol druk en verwachtingen?

Over Julia

Julia is een enthousiaste senior coach, van nature een associatieve denker die ervan houdt als er samen antwoorden gevonden moeten worden op complexe vragen en heldere doelen gesteld worden.  Vanuit een groot vertrouwen in de eigen kracht van de mens, is Julia erop gericht om cliënten te helpen om hun (persoonlijk) leiderschap effectief vorm te geven. Hiertoe zal zij bevragen en luisteren, spiegelen en stimuleren, confronteren zonder oordeel.

 

Aanbod

Julia werkt in haar persoonlijke coachingstrajecten met 5 sessies van ca. 1,5 uur. De inhoud van elk traject wordt op maat afgestemd met jou!


Doelgroep

Voor leiders, bestuurders, topprofessionals, adviseurs en seniormanagers uit private en publieke organisaties die getriggerd zijn door ‘steward leadership’ (wat laat jij na?) en de essentiële vragen niet uit de weg gaan.


Kosten

€ 1.750,- (exclusief btw).
Anders dan bij onze open leergangen zijn coachtrajecten niet vrijgesteld van btw.

Bijkomende accommodatiekosten bij live bijeenkomsten: 175,-. Bij coaching via ZOOM worden deze niet in rekening gebracht.

Locatie: Arnhem