Duurzaam leiderschap

Op het kruispunt van politieke, maatschappelijke en communicatieve uitdagingen!

Duurzaam leiderschap

Op het kruispunt van politieke, maatschappelijke en communicatieve uitdagingen!

Opereer jij in situaties waar politieke, maatschappelijke en communicatieve vraagstukken samenkomen? Wil jij je organisatie weerbaarder en relevanter maken door focus op maatschappelijke impact? Wil jij je team helpen niet meer te reageren op de waan van de dag maar de rust te brengen door de focus op de lange termijn?

​​Marjolijn Vencken is de afgelopen 20 jaar actief geweest op het gebied van duurzaamheid en één van dé drijvende krachten achter de Nederlandse Energietransitie. Zij ondersteunt individuen en organisaties graag in complexe situaties waar maatschappelijke, politieke en managementkwesties samenkomen.

In haar coaching nodigt zij je uit om moeilijke beslissingen of lastige interventies aan te gaan. Samen met jou onderzoekt Marjolijn de leiderschapsstijl die bij je past en nodig is. Dat begint bij goed luisteren, scherp analyseren en jezelf nooit opsluiten in redeneringen. Haar brede internationale ervaring bij grote multinationals en kleine ngo’s zet zij in om niet alleen in verschillende (bedrijfs)culturen, maar ook op verschillende contexten effectief te zijn met het team en in de organisatie. Je gereedschapskist wordt verrijkt met vaardigheden en inzichten zodat jij een waardevolle sparringpartner blijft voor een breed spectrum aan maatschappelijk en commercieel relevante vragen.

Over Marjolijn

Als persoon is Marjolijn iemand met humor, inspirerend en zij laat zich voeden door kunst en cultuur. Zij heeft een bourgondische inslag, durft in nieuwe werelden te stappen en is ongebonden. Maar zij verbindt zich wél aan de zaak en de mensen die daar voor staan.

Als een spin in het web weet Marjolijn precies waar welk puzzelstukje te vinden is. Daarbij waakt zij ervoor je te verliezen in details en de rode draad kwijtraken. Het doel, het wenkend perspectief, blijft altijd in het vizier. Marjolijn heeft immers jarenlange ervaring als executive coach, sparringspartner van CEO’s, mentor en toezichthouder. Zij heeft met teams uit 65 verschillende landen gewerkt jarenlang.

 

Aanbod

Marjolijn werkt in haar persoonlijke coachingstrajecten met 5 sessies van ca. 1,5 tot 2 uur. De inhoud van elk traject wordt op maat afgestemd met jou!


Doelgroep

Voor leiders, bestuurders, topprofessionals en senior-managers uit private en publieke organisaties die stem willen geven aan wat er in hen leeft, zichzelf én hun leiderschap verder willen ontdekken en ontwikkelen.


Kosten

€ 2.100,-. voor 5 gesprekken (exclusief btw)
Anders dan bij onze open leergangen zijn coachtrajecten niet vrijgesteld van btw.

Bijkomende accommodatiekosten bij live bijeenkomsten: € 175,-. Bij coaching via ZOOM worden deze niet in rekening gebracht.

Locatie: Den Haag