Dialogisch Leiderschap

Actiegerichte reflectie op je rol, in relatie tot de opgave in je organisatie

Dialogisch Leiderschap

Actiegerichte reflectie op je rol, in relatie tot de opgave in je organisatie

Vanuit haar moderator-rol bij Avicenna en als specialist in Dialogisch Leiderschap (van prof. dr. Rens van Loon) reflecteert Jindra Kessener in een mini-retraite of coachtraject op actiegerichte wijze met je op vraagstukken als: Wat vraagt de volgende ontwikkelingsfase van de organisatie van de invulling van mijn rol als leider? Ik merk dat er iets speelt binnen de organisatie, hoe leg ik daar mijn vinger op? Hoe laat ik mijn getalenteerde direct reports meer grip krijgen op de organisatie-ontwikkeling?

Je doet inzichten op die je direct kunt toepassen in je werk.

Over Jindra

Jindra heeft ruim 25 jaar ervaring in profit en not-for-profit. O.a. als leidinggevende, met eindverantwoordelijkheid, in leiderschaps- en organisatie-ontwikkeling. In haar huidige werk helpt ze (teams) leidinggevenden bij hun veranderaanpak en het congruent maken van hun leiderschap daarmee.

 

Aanbod

Jindra werkt in een mini-retraite van 3 dagdelen achter elkaar of met een startsessie van 3 uur, gevolgd door nog 2 sessies van 2 uur. De inhoud van elk traject wordt op maat afgestemd met jou!


Doelgroep

Voor leiders, bestuurders, topprofessionals, adviseurs en seniormanagers uit private en publieke organisaties die een ontwikkeling teweeg (willen) brengen in de organisatie waar ze voor verantwoordelijk zijn.


Kosten

Miniretraite € 2.400,- (exclusief btw).
1x 3 uur en 2x 2 uur € 1.500 (exclusief btw).
Anders dan bij onze open leergangen zijn coachtrajecten niet vrijgesteld van btw.

Bijkomende accommodatiekosten bij live bijeenkomsten: max. € 200-. Bij coaching via ZOOM worden deze niet in rekening gebracht.

Locatie: Haarlem, Amersfoort

Extra

Na aanmelding ontvang je van ons een korting ter waarde van 10% van het door jou gevolgde coachtraject, inzetbaar bij deelname aan één van onze andere programma’s.