De essentie in jouw leiderschap

Eenvoud en diepgang. Beschouwen vanuit rust, veelzijdig in het verkennen

De essentie in jouw leiderschap

Eenvoud en diepgang. Beschouwen vanuit rust doch veelzijdig in het verkennen.

Als een van onze moderatoren gaat Mari Plooij in een coachtraject graag met je op zoek naar de essentie: wat is de vraag achter de vraag, waar zit de verborgen potentieel groei? Om voluit te leven en de keuzes te maken die je daar brengen waar het je echt om gaat. Die je groei ondersteunen. Voor die groei heb je een paar dingen nodig. Humor en relativeringskracht is misschien wel het belangrijkst. En moed jezelf onder ogen te zien. En het lef te experimenteren met aangepast of nieuw gedrag. Veilige overtuigingen los te laten. Opnieuw en fris te kijken en praktisch toepasbare keuzes te maken! De vrijheid om die verantwoording te nemen hebben we bij iedere verandering in ons leven.

Over Mari

Veelzijdigheid en creativiteit kenmerkt hem. Een brede ervaring in zowel profit- als nonprofit & zeer divers opgeleid. Management- én consultancyervaring. En ook meer dan 30 jaar praktiserend coach. Hij is steeds op zoek naar de blessing in disguise en leeft zijn credo ten volle: “achter de doornen altijd weer de roos”

 

Aanbod

Mari werkt in trajecten van 7 bijeenkomsten van ca. 1,5 uur. De inhoud van elk traject wordt op maat afgestemd met jou!


Doelgroep

Voor leiders, bestuurders, topprofessionals, adviseurs en seniormanagers uit private en publieke organisaties die op zoek zijn naar de essentie in zichzelf om van daaruit voluit te leven en hun volle potentieel als leider te ontdekken en te benutten. Mari zet daarbij in overleg het Trimetrix EQ profiel in dat inzicht geeft in je gedragsstijl en drijfveren alsmede de invloed van je emotionele intelligentie hierop.


Kosten

€ 2.450,- (exclusief btw).
€ 3.540,- incl. Trimetrix (exclusief btw).
Anders dan bij onze open leergangen zijn coachtrajecten niet vrijgesteld van btw.

Bijkomende accommodatiekosten bij live bijeenkomsten: € 245,-. Bij coaching via ZOOM worden deze niet in rekening gebracht.

Locatie: Zutphen