U bevindt zich hier: Home » Waardegedreven Leiderschap
Terug naar overzicht

Ervaringen Waardegedreven Leiderschap

Luc Kenter

voorzitter raad van bestuur a.i. & executive coach, mentor en senior adviseur

Deze module heeft mijn verwachtingen ruim overtroffen! Vanuit vertrouwen en veiligheid zijn soms heel persoonlijke, maar ook zakelijk relevante thema’s besproken en uitgediept. Thema’s ook waarbij jijzelf in relatie tot je leider-zijn in mooie ontmoetingen met anderen en in een bijzondere omgeving verder kunt ontwikkelen.”

Paul Hol

Chief Executive Officer Form International

“De module Brugge is een  veelzijdig programma, waarin vanuit vertrouwen en veiligheid waardevolle kennis en ervaringen worden gedeeld. Er is een grote diversiteit aan gastsprekers en docenten, die elk hun eigen inzichten vanuit hun eigen invalshoek aan ons meegaven. Deze verhalen raakten me en hebben me veel gebracht. Door mijn deelname heb ik een andere kant van mezelf kunnen ontdekken, die ik nu volop inzet in mijn manier van leidinggeven en het samenwerken met mijn collega’s.”

drs. Maria Molenaar - Avicenna Academie voor Leiderschap

drs. Maria Molenaar

bestuursvoorzitter Woonstad Rotterdam

“Interessante, bijzondere mensen ontmoet, inspiratie en energie opgedaan. Het is echt een mooie leergang die je als mens dieper in jezelf laat kijken en naar je relatie met de mensen om je heen. Een open mind is nodig en die wordt opnieuw gevoed door de bijzondere ontmoetingen.”

ing. Daan Hoefsmit MBA - Avicenna Academie voor Leiderschap

ing. Daan Hoefsmid MBA

voorzitter Raad van Bestuur, CIZ Centrum Indicatiestelling Zorg

“De Avicenna-reis leverde een mooie verdieping op van mijn eigen ideeën en opvattingen. Ik heb geleerd om nog nieuwsgieriger feiten en meningen van mezelf en van anderen te onderzoeken voordat ik tot een opvatting kom.”

Jack Thiadens - Avicenna Academie voor Leiderschap

Jack Thiadens

voorzitter Raad van Bestuur Antonius Zorggroep

“Een paar dagen reflectie in Brugge in een groep met voortreffelijke inleiders was uiterst waardevol om nieuwe inzichten op te doen en van elkaar te leren. Kan het iedereen aanbevelen!”