U bevindt zich hier: Home » Strategie Mastercourse
Terug naar overzicht

Ervaringen Strategie Mastercourse

Janneke Maksimovic

Manager Zwembaden, Sport & Bos Amsterdam

“Deelname aan de leergang Strategie Mastercourse heeft mij veel gebracht; eigenlijk te veel om op te noemen. In het kort samengevat: het heeft me veel energie, nieuwe inzichten en interessante nieuwe contacten opgeleverd. Vooral het leren vooruitdenken en hiernaar handelen is voor mij een waardevolle opbrengst die ik nu in mijn dagelijkse praktijk toepas. Ook heeft het meedoen aan deze leergang het verlangen aangewakkerd om mij nog verder te ontwikkelen in mijn leiderschap.”

Marc van Rosmalen - Avicenna Academie voor Leiderschap

Marc van Rosmalen

verenigingssecretaris Aedes vereniging van woningcorporaties

“Ik kijk met een goed gevoel terug op deze leergang. Een mooie, impactvolle ervaring. De persoonlijke verhalen van de docenten en zeker ook die van mijn medestudenten waren voor mij zeer inspirerend en ik herkende veel in de gemaakte overwegingen en keuzes. Deze sterken mij bij het maken van mijn eigen keuzes en in mijn eigen daadkracht”.

Toon Kuijs - Avicenna Academie voor Leiderschap

Toon Kuijs

directeur-bestuurder Stichting VierTaal

“De Strategie Mastercourse van Avicenna heeft mij grote stappen verder gebracht in strategisch denken en handelen vanuit scenario’s. De docenten brengen in samenhang de theorie in verband met de voor mij zeer herkenbare praktijk. Ook de samenstelling van de deelnemers uit verschillende organisaties in het maatschappelijk speelveld heeft dit proces zeer ondersteund.”

Bob Pieterson - Avicenna Academie voor Leiderschap

Bob Pieterson

founder Worldmeetings

“Het bijeenbrengen van een groep mensen die jou de ruimte geven om te leren door je kwetsbaar op te stellen tijdens de leergang is een bijzondere ervaring. Het creëren van een dergelijke omgeving kenmerkt Avicenna. En heeft mij als persoon nieuwe inzichten gegeven waarmee mijn onderneming en ikzelf verder kunnen in de komende jaren.”