U bevindt zich hier: Home » Leiderschap Practicum editie Terschelling
Terug naar overzicht

Ervaringen Leiderschap Practicum editie Terschelling

Monique Kavelaars

bestuurder 113 zelfmoordpreventie

“De leergang op Terschelling heeft mij aangenaam verrast. Het was fantastisch om zo intensief van top acteurs-trainers te mogen leren. Het lukt hen om hun brede ervaring steeds weer om te zetten in heel compacte en heldere boodschappen. Maar bovenal laten zij ervaren hoe het voelt om steeds een stapje verder te gaan. De opbouw van de leergang is prachtig met een spetterend einde. Alles kwam voor mij bij elkaar. Ik had nooit gedacht dat het sleutelmoment van de week voor mij  bij de paardencoaching zou liggen. Door het practicum kijk ik weer uit naar t volgende moment waarop ik mag speechen! Zoals altijd leer je ook veel van elkaar. Terschelling is een fantastische omgeving, de ruimte , de natuur en heerlijke wandel en fietstochten maken het af!  Een aanrader!”

Saskia Verdonk-Kuijt

afdelingsmanager Ondersteuning Operatie - THOR Gemeente Amsterdam

“Het Leiderschap Practicum op Terschelling was voor mij een cadeautje met inspirerende locaties, geweldige trainers, begeleiders en eilanders. Leren door te doen, dat is waar het Leiderschap Practicum natuurlijk voor staat en dat is precies wat we daar hebben gedaan. Persoonlijk ben ik tot een aantal inzichten gekomen die ik nu na het Leiderschap Practicum voor mezelf als zeer waardevol ervaar. Mijn leiderschap is dichterbij mezelf gekomen.”

Albert Gieling

bestuurder woningcorporatie De Woonschakel

“Het Leiderschap Practicum Terschelling was voor mij een bijzonder mooie ervaring. Een inspirerende moderator en vakdocenten die je uit je comfortzone laten stappen. De kracht van een goede presentatie zit in persoonlijke voorbereiding, authenticiteit tijdens de presentatie en een open mind. Tips en trucs toegesneden op de individuele deelnemer. Dit practicum was voor mij absoluut geen illusie armer, maar een waardevolle ervaring rijker. Zeker een aanrader voor als je op zoek bent naar meer zelfvertrouwen, diepgang of effect van jouw presentaties!”