Inspiratiesessie 2 oktober 2023 - Storytelling

Door: Sahand Sahebdivani

Storytelling

Deze inspiratiesessie van Sahand Sahebdivani staat in het teken van Storytelling.

Storytelling is de oervorm waarin verhalen werden verteld. Daaruit zijn alle andere vormen geboren: literatuur, films, theater… Wat leren we vandaag de dag wanneer we terug gaan naar de oude kunstvorm die terug is van nooit helemaal weggeweest? Hoe is het actueel voor de tijd waarin we leven? Tijdens een inspirerende avond kijken we naar het maken van structuren en het praten in beelden die mensen kunnen zien en voelen. Zo zuigen we vaardigheden op waar iedereen wat aan heeft, of men er ook daadwerkelijk verhalen mee vertelt of niet.

Over Sahand Sahebdivani

Sahand Sahebdivani  (1980) is een van de grondleggers van de hedendaagse storytelling scene in Nederland. In 2004 opende hij de Mezrab, een van grootste podia voor storytelling in Nederland. Sinds 2015 doceert hij storytelling aan de Mezrab Storytelling School en als gastdocent aan verschillende kunstvakopleidingen. Zijn voorstellingen, waarin hij persoonlijke verhalen verweeft met mythen en sagen, speelt hij op nationale en internationale festivals en theaters.

Praktische informatie

Wanneer: Maandag 2 oktober 2023
Waar: Leerhotel Het Klooster in Amersfoort
Tijd: 17.00 uur – 20.00 uur


Kosten
:
Ben je alumnus? Kosten bedragen € 95,- per sessie (incl. btw), waarbij wij zorgen voor een lichte maaltijd tijdens de sessie. We bieden je eveneens de mogelijkheid om samen met een introducee deel te nemen. Kosten bedragen dan € 145,- per sessie (incl. btw en een lichte maaltijd).

Ben je geen alumnus? Kosten bedragen dan € 125,- per sessie (incl. btw), waarbij wij zorgen voor een lichte maaltijd tijdens de sessie. We bieden je eveneens de mogelijkheid om samen met een introducee deel te nemen. Kosten bedragen dan € 175,- per sessie (incl. btw en een lichte maaltijd).