Inspiratiesessie 27 november 2023 - Bergen verzetten

Door: Katja Staartjes

Bergen verzetten

Er zijn niet zoveel plekken op de wereld waar je zo met jezelf en elkaar wordt geconfronteerd als op grote hoogte; boven de 7000 meter leef je op het scherpst van de snede. Bergbeklimmer Katja Staartjes neemt je met adembenemende beelden en ervaringen mee op expeditie en trekt de parallellen naar het dagelijks leven en werk. Wat maakt dat je (samen) realiseert wat je beoogt? Hoe haal je alles uit jezelf? En uit de samenwerking?

Dit is een inspiratiesessie over leiderschap en teamwork. Over zelfkennis en omgaan met verschillen. Over veerkracht en wendbaarheid. Over balans en omgaan met grenzen. Want dat laatste wordt steeds belangrijker vandaag de dag.

Over Katja Staartjes

Katja Staartjes beklom een aantal toppen hoger dan 8000 meter, waaronder Mount Everest (8848 m) als eerste Nederlandse vrouw. Verder leidde ze enkele expedities en volbracht de Great Himalaya Trail van 2000 kilometer. Behalve als motivatie-spreker werkt Katja tegenwoordig als coach met leiders en teams. Eerder deed zij uitgebreide managementervaring op. Van haar hand verschenen de boeken Hoog spel, Lopen over de grensTop-inspiratie en TopTeams – samen bergen verzetten. Laatsgenoemd boek bereikte de shortlist voor de verkiezing managementboek van het jaar 2020.
www.katjastaartjes.nl

Praktische informatie

Wanneer: Maandag 27 november 2023
Waar: Leerhotel Het Klooster in Amersfoort
Tijd: 17.00 uur – 20.00 uur


Kosten
:
Ben je alumnus? Kosten bedragen € 95,- per sessie (incl. btw), waarbij wij zorgen voor een lichte maaltijd tijdens de sessie. We bieden je eveneens de mogelijkheid om samen met een introducee deel te nemen. Kosten bedragen dan € 145,- per sessie (incl. btw en een lichte maaltijd).

Ben je geen alumnus? Kosten bedragen dan € 125,- per sessie (incl. btw), waarbij wij zorgen voor een lichte maaltijd tijdens de sessie. We bieden je eveneens de mogelijkheid om samen met een introducee deel te nemen. Kosten bedragen dan € 175,- per sessie (incl. btw en een lichte maaltijd).