Inspiratiesessie 5 juni 2023 - Hotspots

Door: Lot Frijling

Hotspots: laat je inspireren met verrassende inzichten

De plekken waar we verblijven, ze geven ons leven vorm. En weinig plekken hebben zoveel invloed op mensen en gemeenschappen als hotspots; drukbezochte, energieke plekken waar we samenkomen.

Lot Frijling heeft ruim twintig jaar ervaring in het ontwikkelen van locaties zoals binnensteden, campussen, zorginstellingen en culturele hotspots. Tijdens deze inspiratiesessie vertelt Lot hoe goede locatieontwikkeling in zijn werk gaat en wat een hotspot precies ‘hot’ maakt. Ze laat aan de hand van inzichten uit haar onlangs gepubliceerde Handboek Conceptontwikkeling – Verliefd | Verloofd | Gebouwd en boeiende casussen zien, dat wie plekken locaties ontwikkelt met aandacht en liefde voor de mens, locaties creëert die ons raken, die we aan elkaar doorvertellen en waar we graag en vaak zullen terugkomen.

Je hoeft niet thuis te zijn in de wereld van locatieontwikkeling om te kunnen leren van Lot’s verhaal. Haar kijk op ontwikkelen zal je inspireren om ook binnen je eigen vakgebied onderscheidende concepten te realiseren en vanuit aandacht en liefde te werk te gaan. De verschillende leiderschapstechnieken die Lot toepast tijdens haar werk voor organisaties, gemeenten en andere ontwikkelaars, kun je één-op-één zelf toepassen en laten je groeien in jouw persoonlijk leiderschap.

Over Lot Frijling

Lot Frijling, oprichter van Yellow Concepts, heeft een passie voor locaties waar veel mensen samenkomen, zoals winkelcentra, binnensteden, culturele instellingen en luchthavens. Haar bureau ontwikkelt locaties die het verschil maken en waar bezoekers met liefde hun tijd en geld spenderen. Lot heeft afgelopen 20 jaar ervaring opgedaan in verschillende leidinggevende rollen binnen Innovatie en Concepting bij o.a. Heineken en de Schiphol Group. Ze heeft naast een bedrijfskundige ook een journalistieke achtergrond en een continue nieuwsgierigheid naar mensen en hun verhalen. Naast Yellow Concepts is Lot (gast) docent bij Fontys Academy for Creative Industries en geeft trainingen aan studenten & bedrijven als het gaat over conceptontwikkeling in de 21e eeuw.

Praktische informatie

Wanneer: Maandag 5 juni 2023
Waar: Leerhotel Het Klooster in Amersfoort
Tijd: 17.00 uur – 20.00 uur


Kosten
:
Ben je alumnus? Kosten bedragen € 95,- per sessie (incl. btw), waarbij wij zorgen voor een lichte maaltijd tijdens de sessie. We bieden je eveneens de mogelijkheid om samen met een introducee deel te nemen. Kosten bedragen dan € 145,- per sessie (incl. btw en een lichte maaltijd).

Ben je geen alumnus? Kosten bedragen dan € 125,- per sessie (incl. btw), waarbij wij zorgen voor een lichte maaltijd tijdens de sessie. We bieden je eveneens de mogelijkheid om samen met een introducee deel te nemen. Kosten bedragen dan € 175,- per sessie (incl. btw en een lichte maaltijd).