Inspiratiesessie 5 februari 2024 - Inclusief leiderschap

Door: Madhu Mathoera

Inclusief leiderschap

De wereld om ons heen staat niet stil. Als organisatie maar ook als leider wil je meegaan met de wereld om je heen maar tegelijkertijd onderscheidend zijn. Je wilt je eigen identiteit behouden en toch omgaan met diverse manieren van kijken en acteren. Hoe speel je in op al die veranderingen, nieuwe wensen en diversiteit? Durf je te experimenteren met nieuwe strategieën? Hoe houd je dat vast in je team?

Tijdens de inspiratie staan we stil bij de rol van leiderschap in een inclusieve organisatie. Je krijgt concrete inzichten die je direct kan toepassen in de praktijk. In de video vertelt ze hier zelf meer over.

Over Madhu Mathoera

Madhu Mathoera is expert op het gebied van diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie. Ze laat zien hoe je diversiteit kan begrijpen, in kan zetten, kan versterken en met elkaar kan verbinden. De inclusieve organisatie omarmt de verschillen op de werkvloer. Zo kan een diverse kijk op bedrijfsprocessen leiden tot een hogere mate van medewerkers- en klanttevredenheid, hogere productiviteit, creativiteit en innovatie.

Zij zet zich iedere dag in om Nederland meer inclusief te maken. In de loop der jaren heeft Madhu veel ervaring opgebouwd op dit vlak – ze blijft haar kennis continu vergroten en ontwikkelen. Door expertise, trainingen, opleidingen en maatwerk aan te bieden wil Madhu organisaties helpen om diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie onderdeel te maken van het DNA van de organisatie.

Praktische informatie

Wanneer: Maandag 5 februari 2024
Waar: Leerhotel Het Klooster in Amersfoort
Tijd: 17.00 uur – 20.00 uur


Kosten
:
Ben je alumnus? Kosten bedragen € 95,- per sessie (incl. btw), waarbij wij zorgen voor een lichte maaltijd tijdens de sessie. We bieden je eveneens de mogelijkheid om samen met een introducee deel te nemen. Kosten bedragen dan € 145,- per sessie (incl. btw en een lichte maaltijd).

Ben je geen alumnus? Kosten bedragen dan € 125,- per sessie (incl. btw), waarbij wij zorgen voor een lichte maaltijd tijdens de sessie. We bieden je eveneens de mogelijkheid om samen met een introducee deel te nemen. Kosten bedragen dan € 175,- per sessie (incl. btw en een lichte maaltijd).