U bevindt zich hier: Home » Extra (voorjaars)editie van Leiderschap Practicum Maastricht!

Extra (voorjaars)editie van Leiderschap Practicum Maastricht!

Geplaatst op 29 januari 2024

Vanwege de grote belangstelling voor Leiderschap Practicum Maastricht hebben we besloten dit jaar naast onze gebruikelijke najaarseditie ook een voorjaarseditie toe te voegen aan ons programma. Deze extra editie start op 22 juni 2024, in de inspirerende setting van de befaamde Toneelacademie in Maastricht.

 

Ontdek de kracht van authentiek leiderschap tijdens het 6-daagse Leiderschap Practicum in Maastricht. Een leergang waarin de focus ligt op authenticiteit, incasseren, anticiperen en improviseren. We verrijken jou met nieuwe inzichten, praktische tools en frisse perspectieven. Het doel is om jouw repertoire in zowel non-verbaal als verbaal leiderschap te versterken, waardoor je weloverwogen keuzes kunt maken die zowel jou als jouw organisatie vooruit helpen.

Voor wie is deze leergang bedoeld?
De leergang is speciaal ontworpen voor leiders, bestuurders, adviseurs, ondernemers en (senior)managers die niet alleen theoretisch willen leren op het gebied van leiderschap, maar vooral de impact van lichaamstaal en tone of voice aan den lijve willen ervaren.

Met experts als Woody Richardson Laurens, Berbke Hermans, Anna Luyten en Yvette van der Slik als docenten, biedt het programma een unieke blend van toneelvaardigheden en leiderschapsinzichten. Studenten van de toneelacademie dragen bij aan bijzondere ervaringen die niet alleen raken maar ook nieuwe perspectieven openen. Heb jij interesse in deze bijzondere reis naar authentiek leiderschap? Meld je dan aan.

Meer informatie over het Leiderschap Practicum vind je hier.