Donatie Goede Doelen 2022 - Academie voor Toezichthouders

Om je te bedanken voor jouw waardevolle bijdrage(n) en flexibiliteit in 2022, willen we jou graag de mogelijkheid geven om een bedrag van € 17,50 aan een goed doel te schenken. Zoals je in de nieuwsbrief hebt kunnen lezen, hebben we hiervoor drie goede doelen geselecteerd:

  • Gouden Dagen
  • Nationaal Hulp Fonds – kinderen naar school mét ontbijt
  • KNGF Geleidehonden

Op deze pagina is meer informatie te vinden over deze goede doelen en kun je jouw keuze doorgeven(onderaan de pagina). Je kunt dit doen tot 31 januari 2023. Daarna zullen wij het gedoneerde bedrag schenken aan de organisaties.

Namens de goede doelen, en de Academie, Bedankt!

Gouden dagen

Ouderen hebben te maken met verliezen die onomkeerbaar zijn. Het verlies van dierbaren, maar ook van gezondheid en mobiliteit maken kwetsbaar en eenzaam. Gouden Dagen zorgt ervoor dat ouderen in Nederland zich weer verbonden voelen met anderen en daardoor hun kwaliteit van het leven verbeteren. Niet alleen voor ouderen in zorginstellingen, maar ook voor het groeiende aantal ouderen dat nog zelfstandig woont. Half werk is hierbij geen optie en om deze Gouden Ambities verder te ontwikkelen op landelijk niveau, wordt intensief samengewerkt met onder andere zorginstellingen en buurtcentra.

Kies jij voor dit goede doel, dan zorgen wij dat jouw bijdrage ten goede komt aan gave activiteiten en betekenisvolle projecten voor eenzame ouderen.

 

 

 

Nationaal hulpfonds inzake ‘Kinderen naar school mét ontbijt’

De cijfers zijn schrikbarend. In Nederland gaat zo’n 1.3% van alle kinderen dagelijks naar school zonder ontbijt. 1.3% klinkt misschien weinig, maar het komt neer op zo’n 29.000 kinderen! Dat staat gelijk aan zo’n 1260 klassen met kinderen. Kinderen zouden niet de dupe moeten worden van problemen van hun ouders… Nooit! Nationaal Hulp Fonds geeft deze kinderen voor een klein bedrag een gezond ontbijt. Simpelweg een glas melk, twee boterhammen met ham/(pinda)kaas en een klein stukje fruit. Maar het betekent zoveel meer dan dat! Geen honger in de klas, een betere concentratie en eventjes geen zorgen dat je er niet bijhoort.

Kies jij voor dit goede doel, dan zorgen wij dat jouw bijdrage ten goede komt aan een gezond ontbijt voor deze kinderen.

 

 

 

 

KNGF Geleidehonden

KNGF helpt mensen met een beperking om hun wereld te vergroten en zelfstandigheid te behouden, met inzet van professioneel getrainde hulphonden. Een leuke baan vinden, daten, op vakantie gaan, of een restaurant bezoeken: voor mensen met een beperking kan dat een uitdaging zijn. Een hulphond maakt de stap naar buiten kleiner, zodat het sociale leven groter wordt. KNGF leidt al 86 jaar honden op en verandert daarmee nog dagelijks de levens van veel mensen op (positief) ingeijpende wijze.

Kies jij voor dit goede doel, dan zorgen wij dat jouw bijdrage ten goede komt aan de opleiding van nog meer hulphonden, nu en in de toekomst.   

 

Keuzeformulier donaties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.