Donatie Goede Doelen 2023 - Academie voor Toezichthouders

Ook dit jaar willen we vanuit de Academie voor Toezichthouders en Commissarissen het oude jaar afsluiten en het nieuwe jaar starten met een mooi gebaar. Goed doen door goed te doen, geheel volgens ons Meaningful Matters gedachtengoed. Om je te bedanken voor jouw waardevolle bijdrage(n) in 2023, willen we jou graag de mogelijkheid geven om een bedrag van € 17,50 aan een goed doel te schenken. Zoals je in de nieuwsbrief hebt kunnen lezen, hebben we hiervoor drie goede doelen geselecteerd:

  • Buddy to Buddy
  • Jantje Beton
  • Natuurmonumenten

Op deze pagina is meer informatie te vinden over deze goede doelen en kun je jouw keuze doorgeven (onderaan de pagina). Je kunt dit doen tot en met 31 januari 2024. Daarna zullen wij het gedoneerde bedrag schenken aan de organisaties.

Namens de goede doelen, en de Academie, BEDANKT!

Buddy to Buddy

Stichting Buddy to Buddy streeft ernaar om eenzaamheid onder de nieuwkomers die hun land van herkomst moeten verlaten tegen te gaan. Dit doen zij door vluchtelingen en nieuwsgierige jongeren aan elkaar te koppelen, op basis van gemeenschappelijke interesses. Deze ‘buddy’s gaan een aantal maandenlang wekelijks iets leuks doen met elkaar en zich in elkaars wereld verdiepen. Op deze manier worden vluchtelingen bij de maatschappij betrokken en kunnen de buddy’s van elkaars cultuur leren. Hiermee draagt Stichting Buddy to Buddy bij aan een omgeving waarin iedereen erbij hoort.

Kies jij voor dit goede doel, dan zorgen wij dat jouw bijdrage ten goede komt aan de verbinding tussen vluchtelingen en Nederlanders.

 

 

 

Jantje Beton

Elk kind moet kunnen buitenspelen, elke dag. Op dit moment spelen er 300.000 kinderen in Nederland nooit of nauwelijks buiten en dit gaat ten koste van hun ontwikkeling. Ruim een kwart van de speeltuinen zal binnen vijf jaar verdwenen zijn en Jantje Beton is de initiatiefnemer om ervoor te zorgen dat élk kind in Nederland kan buitenspelen. Zij streven ernaar dat er meer speelplekken komen die toegankelijk, avontuurlijk, inspirerend en veilig zijn. Plekken waar kinderen kunnen opgroeien in welzijn en gezondheid.

Kies jij voor dit goede doel, dan zorgen wij dat jouw bijdrage ten goede komt aan meer veilige speelplekken en speelkansen voor kinderen.

 

 

 

Natuurmonumenten

Het Nederlandse landschap is uniek omdat het zo divers is. Natuurmonumenten maakt zich sterk voor het behoud van alle natuur en landschappen en om nieuwe natuur te creëren. De hoeveelheid natuur wordt steeds kleiner. Klimaatverandering, stikstof, droogte en watervervuiling bedreigen de natuur: ze verdroogt, verarmt en verdwijnt. Plant- en diersoorten verdwijnen of worden zeldzaam. Maar we kunnen het tij keren: want als je de natuur de ruimte geeft, keren plant- en diersoorten terug. Natuurmonumenten roept alle Nederlanders op om samen nieuwe natuur te creëren, op te eisen, te verzorgen en te beschermen.

Kies jij voor dit goede doel, dan zorgen wij dat jouw bijdrage ten goede komt aan het herstel en behoud van de natuur in Nederland.

 

 

 

 

Keuzeformulier donaties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.