Meaningful Matters

Wij geloven dat iedereen het verschil kan maken. Ook jij. In het klein en in het groot. Voor jezelf, voor de mensen om je heen, voor jouw organisatie en voor de samenleving. Wij doen dat graag vanuit de volgende kernwaarden:

Nieuwsgierig
en present

We staan midden in de samenleving, zijn daar waar het gebeurt. We kijken open en nieuwsgierig naar de wereld van vandaag en morgen. Door de ruime blik zijn en blijven we attent en relevant.

Open

Adaptief
vermogen

We zijn altijd in ontwikkeling. Hierdoor zijn we wendbaar en flexibel om te kunnen veranderen. Soms omdat het kan, soms omdat het moet. Als invidu, als team en als organisatie.

Flexibel

Het verschil
willen maken

We zijn bevlogen in de dingen die we doen. We willen elke dag het verschil maken. Voor inviduen, teams, organisaties én de samenleving. Door excellente dienstverlening en door echt bij te dragen aan ontwikkeling, bewustwording en daadkracht.

Bezieling

Verbinding en
echt contact

Met ons kennisnetwerk verbinden we mensen en creëren we ontmoetingen en ervaringen die inzicht geven en raken. We communiceren open, persoonlijk en maken echt contact. Dat doet ertoe voor ons.

Persoonlijk

Impact
realiseren

We vertalen kennis, inzichten en ervaringen altijd naar doordachte daadkracht. De enige manier om daadwerkelijk iets te bereiken. Daartoe dagen we onszelf en onze deelnemers elke dag uit.

Daadkracht