U bevindt zich hier: Home » Opleiding leiderschap

Opleiding leiderschap

Avicenna Academie voor Leiderschap biedt verschillende mogelijkheden

In al onze leergangen en opleidingen op het gebied van leiderschap draait het om jou. Om jouw persoonlijke leiderschapsvorming. We bieden je de mogelijkheid om nieuwe en inspirerende inzichten, die je bij ons opdoet, te verbinden aan je eigen leiderschapsgedrag. Samen met wetenschappers, performers en ervaringsdeskundigen ontdek jij in onze opleidingen welk leiderschapsgedrag bij jou past en hoe je deze vervolgens kunt vormgeven. Zodat je vervolgens in staat bent om anderen, binnen je organisatie en in de samenleving, kunt inspireren tot leiderschap.

Elke Avicenna leiderschap opleiding bestaat uit een unieke mix van relevante, gedegen kennis, impactvolle ervaringen en vernieuwende perspectieven. Hiermee stellen we jou in staat bewuste keuzes te maken die ertoe doen. Zo ontwikkel je de doordachte daadkracht die je als leider nodig hebt voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

Wie is Avicenna Academie voor Leiderschap?

Avicenna organiseert nationale en internationale (open) leiderschapsleergangen, themadagen, maatwerkprogramma’s voor organisaties en persoonlijke leertrajecten voor individuele (aankomende) bestuurders. Daarnaast is Avicenna regiepartner van verenigingen voor toezichthouders/commissarissen.

Inmiddels heeft Avicenna meer dan 10.000 bestuurders, ondernemers, toezichthouders en commissarissen, directeuren, managers en professionals opgeleid: de top van de Nederlandse Rijksoverheid, talentvolle jonge managers van internetbedrijf Wehkamp, de aankomende top van de G4 steden (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht), hoogleraren en bedrijfsleiders van academische ziekenhuizen, bestuurlijk talent uit de agrifood sector, bestuurders van zorgorganisaties, woningcorporaties en onderwijsinstellingen e.a. maatschappelijke organisaties, etc. Avicenna is tevens regiepartner van diverse academies voor toezichthouders en commissarissen, waaronder de NVTZ Academie (zorg en welzijn), de VTOI-NVTK Academie (onderwijs en kinderopvang) en de VTW Academie (woningcorporaties).

Meer weten of met ons in contact komen?

Wil je weten welke opleiding op het gebied van leiderschap het beste bij jou past, zodat je bewuste keuzes kunt maken die ertoe doen, en daarmee het verschil kunt (gaan) maken?  Vraag een brochure aan of neem contact op met onze senior adviseur leiderschapsvorming. Zij helpt je graag!

Visie gekoppeld aan daadkracht. Dat is de essentie van leiderschap!