U bevindt zich hier: Home » Opleiding leiderschap

Opleiding leiderschap

Avicenna Academie voor Leiderschap biedt verschillende mogelijkheden

In alle Avicenna leiderschap leergangen en leiderschapsopleidingen draait het om jou. Om jouw persoonlijke leiderschap. We bieden je de mogelijkheid om nieuwe en inspirerende inzichten, die je bij ons opdoet, te verbinden aan je eigen leiderschapsgedrag. Samen met wetenschappers, performers en ervaringsdeskundigen ontdek jij in onze opleidingen welk leiderschapsgedrag bij jou past en hoe je deze vervolgens kunt vormgeven. Zodat je vervolgens in staat bent om anderen, binnen je organisatie en in de samenleving, kunt inspireren tot effectief leiderschap. Elke Avicenna leiderschap opleiding en leiderschapscursus bestaat uit een unieke mix van relevante, gedegen kennis, impactvolle ervaringen en vernieuwende perspectieven. Hiermee stellen we jou in staat bewuste keuzes te maken die ertoe doen. Zo ontwikkel je de doordachte daadkracht die je als leider nodig hebt voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

Wat wordt jouw volgende ontwikkelstap?

Bekijk onze diverse leiderschaps leergangen en maak een stap in jouw persoonlijke leiderschapvorming. Daar draait het om in de Avicenna leiderschaps leergangen! Verschillende programma’s rondom verschillende leiderschapsthema’s. Authenticiteit, creativiteit, strategie of publiek leiderschap bijvoorbeeld. Elk Avicenna programma bestaat uit een unieke mix van inspirerende ontmoetingen met topexperts en ervaren practitioners, op bijzondere locaties. Hierboven vind je het overzicht van ons aanbod.

STAP subsidie - Avicenna Academie voor Leiderschap

Leiderschapsopleiding Avicenna Academie voor Leiderschap

Wil jij jouw persoonlijke leerdoelen leiderschap verwezenlijken? Ben je hiervoor op zoek naar een leiderschapsopleiding, opleiding leidinggevende of leiderschapscursus? Dan kan Avicenna leiderschap Academie je helpen! Avicenna organiseert nationale en internationale (open) leiderschapsleergangen, themadagen, maatwerkprogramma’s voor organisaties en persoonlijke coachtrajecten voor individuele (aankomende) bestuurders. Daarnaast is Avicenna regiepartner van verenigingen voor toezichthouders/commissarissen.

Inmiddels heeft Avicenna meer dan 10.000 bestuurders, ondernemers, toezichthouders en commissarissen, directeuren, managers en professionals opgeleid: de top van de Nederlandse Rijksoverheid, talentvolle jonge managers van internetbedrijf Wehkamp, de aankomende top van de G4 steden (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht), hoogleraren en bedrijfsleiders van academische ziekenhuizen, bestuurlijk talent uit de agrifood sector, bestuurders van zorgorganisaties, woningcorporaties en onderwijsinstellingen e.a. maatschappelijke organisaties, etc. Avicenna is tevens regiepartner van diverse academies voor toezichthouders en commissarissen, waaronder de NVTZ Academie (zorg en welzijn), de VTOI-NVTK Academie (onderwijs en kinderopvang) en de VTW Academie (woningcorporaties).

Meer weten of met ons in contact komen?

Wil je weten welke opleiding op het gebied van leiderschap het beste bij jou past, zodat je bewuste keuzes kunt maken die ertoe doen, en daarmee het verschil kunt (gaan) maken?  Vraag een brochure aan of neem contact op met onze senior adviseur leiderschapsvorming. Zij helpt je graag!

Nieuw perspectief voor doordacht daadkrachtig leiderschap

Wij geloven dat de wereld nieuw leiderschap nodig heeft. Leiderschap dat waarde toevoegt aan organisaties en de samenleving. In de publieke sector en het bedrijfsleven. Leiders die vanuit een heldere visie de moed hebben om echt te vernieuwen en te verbinden en effectief leiderschap binnen hun organisatie weten te creëren.

Al 20 jaar leiden we leiders op en voorzien we ze van een nieuw perspectief om doordacht daadkrachtig leiderschap te ontwikkelen. Leiders die nationaal en internationaal het verschil maken voor hun organisatie en de samenleving.