U bevindt zich hier: Home » Avicenna Leergang
Terug naar overzicht

Ervaringen Avicenna Leergang

Mari Plooij - Avicenna Academie voor Leiderschap

Mari Plooij

Coach, Moderator, Procesbegeleider, Trainer

“Mijn netwerk heeft zich verdiept dankzij medecursisten die hun strepen in het leiderschapsland al meer dan verdiend hebben. Avicenna zorgde voor prima begeleiders die borgden dat we werkten in een uitstekende leeromgeving met veel persoonlijke verdieping en inspirerende interactie met de andere deelnemers.”

Angela Alaidrus - Avicenna Academie voor Leiderschap

Angela Alaidrus-Panchoe

chef en eigenaresse De Wereldchef, lid van Al Nisa

“Ik had een droom voor ogen, maar ik wist niet goed welke weg te bewandelen. Door mijn deelname aan de Avicenna Leergang ben ik gefocust. Ik heb mijn doelen scherper voor ogen en mijn twijfels, over wat mij te doen staat, zijn weg”.

Pauline Wenderich

rector Almende College

“Juist de combinatie van diepgang, kennis, kunde en onderlinge uitwisseling tussen deelnemers is erg waardevol. Ik ben me bewuster geworden van mijn missie als leider, juist ook als het gaat om bezieling, betrokkenheid en professionaliteit. De mix van docenten is uniek – en typerend voor Avicenna.”

Martijn Arts - Avicenna Academie voor Leiderschap

Martijn Arts

manager Communicatie & Sales Lumens Groep

“De kracht van deze verdiepende leiderschapsleergang is dat er geen ‘kunstjes uit het boekje’ worden aangeleerd, maar inzichten van experts en ervaringsdeskundigen worden aangereikt die aanzetten tot nadenken en een diepere persoonlijke impact hebben. De inspirerende experts verzorgen interactieve gastcolleges, masterclasses, workshops. Dit zorgt voor een stevige bodem onder je persoonlijk leiderschap en uitzonderlijke verbinding en interactie tussen de deelnemers.”

Eric van de Burg - Avicenna Academie voor Leiderschap

Eric van der Burg

wethouder Gemeente Amsterdam

“Het programma is zeer verrijkend. Niets over targets, protocollen en procedures, maar colleges van vermaarde hoogleraren over het versterken van jezelf.”

Ronald Lotgerink - Avicenna Academie voor Leiderschap

drs. Ronald Lotgerink

CEO Zwanenberg FoodGroup

“Het is verbazingwekkend hoe de deelnemers, ‘wildvreemden’ eigenlijk, in korte tijd naar elkaar toegroeien.”

Inge Konings - Avicenna Academie voor Leiderschap

mr. Inge Konings

vm. directeur HRM Prorail

“Dit programma boort een veel diepere laag aan dan andere leiderschapsleergangen. In één woord: inspirerend. Dat geldt voor het programma, de docenten en vooral ook voor de groep van deelnemers. Geen wonder dat we nog steeds goed contact met elkaar hebben.”

Mark de Lat - Avicenna Academie voor Leiderschap

drs. Mark de Lat

partner Eshuis Accountants & Adviseurs

“Geen standaardcolleges zoals in andere leergangen, maar fascinerende bespiegelingen van topdocenten met enorme consequenties voor de praktijk.”

Dik Hermans - Avicenna Academie voor Leiderschap

dr. Dik Hermans

bestuurder VitaValley

“Wat de Avicenna Leergang voor mij heeft betekend? Weg van het instrumentele en terug naar de essentie. Dat is trouwens een verrassend effectieve managementopvatting.”

drs. Wilfred Mohr - Avicenna Academie voor Leiderschap

drs. Wilfred Mohr

inspecteur Ministerie van Buitenlandse Zaken

“Ongeëvenaard. De aanpak van Avicenna is uniek: de thema’s, de gastdocenten, de locaties en inwendige verzorging zijn in volledige harmonie op elkaar afgestemd. Dit stimuleert enorm tot zelfreflectie maar ook tot interactie met mede-cursisten. Ik kwam daarbij tot het inzicht dat goed leiderschap eigenlijk ‘a way of life’ is.”

Anja Hol - Avicenna Academie voor Leiderschap

Anja Hol

voorzitter Raad van Bestuur Kinderopvang Humanitas

“Geweldig dat in deze leergang niet voorgekauwd wordt wat je zou moeten leren. Zo beleef je een eigen leerproces zonder dat je daarin gestuurd wordt.”

Rieks Voslamber - Avicenna Academie voor Leiderschap

Rieks Voslamber

manager Support Office IT bij Wehkamp.nl

“De docenten van Avicenna zijn een bron van wijsheid. Zij dragen geen kant en klare kennis aan, maar zetten aan tot nadenken. Zij zijn inspiratoren i.p.v. docenten.”

Michel Bonsee - Avicenna Academie voor Leiderschap

Michel Bonsée

coördinator vers productie bedrijven Deli XL

“De Avicenna Leergang is voor mij: een verrijking van de geest. De diversiteit van de groepsleden en de inhoud van de leergang stimuleren je in je verdere ontwikkeling van je eigenheid en kracht. Elk onderdeel = een uitdaging!”

John Anthonise - Avicenna Academie voor Leiderschap

mr. John Anthonise

directeur Rabobank Walcheren/Noord-Beveland

“De leergang is meerdimensionaal samengesteld en maakt je eigen leiderschap breder en dieper. Deelnemers komen uit diverse beroepsgroepen (bank, zorg, onderwijs, bedrijfskunde) waardoor thema’s meerdere perspectieven krijgen. Docenten brengen filosofische en morele dimensies aan. Dat brengt vele en mooie handvatten om tot je kern te komen.”

dr. ir. Eelco Kunst - Avicenna Academie voor Leiderschap

dr. ir. Eelco Kunst

CEO and co-founder Vrest Medical

“De Avicenna Leergang bleek een fascinerende confrontatie met mijn eigen sterke en zwakke punten. En een goed startpunt voor regelmatige reflectie.”