U bevindt zich hier: Home » Avicenna Leergang
Terug naar overzicht

Ervaringen Avicenna Leergang

Joris Naalden

Director M&A en Expansie bij Monkey Town indoor speeltuinen

“De Avicenna Leergang was “spot on” en heeft mij een grote sprong laten maken in mijn professionele en persoonlijke ontwikkeling. Ik vond het programma waanzinnig leuk, interessant, vormend, verdiepend en zo nog veel meer superlatieven. De begeleiding vanuit moderator Julia Blauwkuip was erg prettig en warm (een sfeer die iedere individuele docent ook heeft neergezet). Avicenna heeft er een ambassadeur bij met mij en ik kan iedereen die op zoek is naar verdieping en verbreding van harte aanraden om deel te nemen!”

Purdey van Wissen

Afdelingshoofd Strategie en Uitvoeringsbeleid, Rijksvastgoedbedrijf Directie Portefeuillestrategie & portefeuillemanagement

“Geen spreadsheets en targets, maar leidinggeven vanuit authenticiteit, dat staat centraal binnen de Avicenna Leergang. Dit wordt voelbaar en toepasbaar gemaakt door boeiende sprekers en trainers, zoals gerenommeerde schrijvers, acteurs, monniken, hoogleraren, een CEO en een operazangeres. Daarnaast heb ik kennis mogen maken met een hele fijne en inspirerende groep mededeelnemers. Het was een unieke ervaring die mij altijd bij zal blijven.”

Marco van Lente

directeur financiën & middelen ROVA

“Deelname aan de Avicenna leergang heeft mij veel gebracht. Door de inhoudelijke sessies met topsprekers en door te reflecteren met gelijkgestemden heb ik veel vooruitgang geboekt in mijn persoonlijke leiderschapsstijl. Ik heb geleerd meer rust in te bouwen en heb genoten van de diversiteit in de groep.”

Karin Pullen

voorzitter college van bestuur Zone.college

“Wijze lessen, inspirerende locaties en boeiende sprekers en docenten. Deze leiderschapsleergang heeft mijn inzichten verdiept en verrijkt. Bovendien waren de aangereikte ideeën direct toepasbaar in mijn dagelijkse praktijk. Ook onze groep heb ik als waardevol ervaren; tot de dag van vandaag hebben we nog steeds contact en nemen we gezamenlijk initiatief om seminars te organiseren die aansluiten bij de leergang van Avicenna.”

Rob Lijzenga

Directeur bedrijven Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland

“Avicenna brengt in deze leergang inspirerende sprekers samen op prachtige luisterrijke locaties. Boeiend om vanuit de sprekers elke keer een andere kant van het leiderschapsspectrum belicht te krijgen en geraakt te worden door hun verhalen. De verdieping en reflectie op de verschillende onderwerpen met je mede-deelnemers helpt je om je eigen stijl te toetsen en verder te ontwikkelen”.

Mari Plooij - Avicenna Academie voor Leiderschap

Mari Plooij

Coach, Moderator, Procesbegeleider, Trainer

“Mijn netwerk heeft zich verdiept dankzij medecursisten die hun strepen in het leiderschapsland al meer dan verdiend hebben. Avicenna zorgde voor prima begeleiders die borgden dat we werkten in een uitstekende leeromgeving met veel persoonlijke verdieping en inspirerende interactie met de andere deelnemers.”

Angela Alaidrus - Avicenna Academie voor Leiderschap

Angela Alaidrus-Panchoe

chef en eigenaresse De Wereldchef, lid van Al Nisa

“Ik had een droom voor ogen, maar ik wist niet goed welke weg te bewandelen. Door mijn deelname aan de Avicenna Leergang ben ik gefocust. Ik heb mijn doelen scherper voor ogen en mijn twijfels, over wat mij te doen staat, zijn weg”.

Pauline Wenderich

rector Almende College

“Juist de combinatie van diepgang, kennis, kunde en onderlinge uitwisseling tussen deelnemers is erg waardevol. Ik ben me bewuster geworden van mijn missie als leider, juist ook als het gaat om bezieling, betrokkenheid en professionaliteit. De mix van docenten is uniek – en typerend voor Avicenna.”

Martijn Arts - Avicenna Academie voor Leiderschap

Martijn Arts

manager Communicatie & Sales Lumens Groep

“De kracht van deze verdiepende leiderschapsleergang is dat er geen ‘kunstjes uit het boekje’ worden aangeleerd, maar inzichten van experts en ervaringsdeskundigen worden aangereikt die aanzetten tot nadenken en een diepere persoonlijke impact hebben. De inspirerende experts verzorgen interactieve gastcolleges, masterclasses, workshops. Dit zorgt voor een stevige bodem onder je persoonlijk leiderschap en uitzonderlijke verbinding en interactie tussen de deelnemers.”

Walter Hamers MCM - Avicenna Academie voor Leiderschap

drs. Walter Hamers CMC MCM

directeur/voorzitter Raad van Bestuur Talis

“De leergang opent perspectief naar echte bedoeling/essenties, biedt je bezinning op ethische vraagstukken en doet een appèl op je als leider om het goede te doen.”

Eric van de Burg - Avicenna Academie voor Leiderschap

Eric van der Burg

wethouder Gemeente Amsterdam

“Het programma is zeer verrijkend. Niets over targets, protocollen en procedures, maar colleges van vermaarde hoogleraren over het versterken van jezelf.”

Ronald Lotgerink - Avicenna Academie voor Leiderschap

drs. Ronald Lotgerink

CEO Zwanenberg FoodGroup

“Het is verbazingwekkend hoe de deelnemers, ‘wildvreemden’ eigenlijk, in korte tijd naar elkaar toegroeien.”

Inge Konings - Avicenna Academie voor Leiderschap

mr. Inge Konings

vm. directeur HRM Prorail

“Dit programma boort een veel diepere laag aan dan andere leiderschapsleergangen. In één woord: inspirerend. Dat geldt voor het programma, de docenten en vooral ook voor de groep van deelnemers. Geen wonder dat we nog steeds goed contact met elkaar hebben.”

Mark de Lat - Avicenna Academie voor Leiderschap

drs. Mark de Lat

partner Eshuis Accountants & Adviseurs

“Geen standaardcolleges zoals in andere leergangen, maar fascinerende bespiegelingen van topdocenten met enorme consequenties voor de praktijk.”

Dik Hermans - Avicenna Academie voor Leiderschap

dr. Dik Hermans

bestuurder VitaValley

“Wat de Avicenna Leergang voor mij heeft betekend? Weg van het instrumentele en terug naar de essentie. Dat is trouwens een verrassend effectieve managementopvatting.”

drs. Wilfred Mohr - Avicenna Academie voor Leiderschap

drs. Wilfred Mohr

inspecteur Ministerie van Buitenlandse Zaken

“Ongeëvenaard. De aanpak van Avicenna is uniek: de thema’s, de gastdocenten, de locaties en inwendige verzorging zijn in volledige harmonie op elkaar afgestemd. Dit stimuleert enorm tot zelfreflectie maar ook tot interactie met mede-cursisten. Ik kwam daarbij tot het inzicht dat goed leiderschap eigenlijk ‘a way of life’ is.”

Anja Hol - Avicenna Academie voor Leiderschap

Anja Hol

voorzitter Raad van Bestuur Kinderopvang Humanitas

“Geweldig dat in deze leergang niet voorgekauwd wordt wat je zou moeten leren. Zo beleef je een eigen leerproces zonder dat je daarin gestuurd wordt.”

Rieks Voslamber - Avicenna Academie voor Leiderschap

Rieks Voslamber

manager Support Office IT bij Wehkamp.nl

“De docenten van Avicenna zijn een bron van wijsheid. Zij dragen geen kant en klare kennis aan, maar zetten aan tot nadenken. Zij zijn inspiratoren i.p.v. docenten.”

Michel Bonsee - Avicenna Academie voor Leiderschap

Michel Bonsée

coördinator vers productie bedrijven Deli XL

“De Avicenna Leergang is voor mij: een verrijking van de geest. De diversiteit van de groepsleden en de inhoud van de leergang stimuleren je in je verdere ontwikkeling van je eigenheid en kracht. Elk onderdeel = een uitdaging!”

John Anthonise - Avicenna Academie voor Leiderschap

mr. John Anthonise

directeur Rabobank Walcheren/Noord-Beveland

“De leergang is meerdimensionaal samengesteld en maakt je eigen leiderschap breder en dieper. Deelnemers komen uit diverse beroepsgroepen (bank, zorg, onderwijs, bedrijfskunde) waardoor thema’s meerdere perspectieven krijgen. Docenten brengen filosofische en morele dimensies aan. Dat brengt vele en mooie handvatten om tot je kern te komen.”

dr. ir. Eelco Kunst - Avicenna Academie voor Leiderschap

dr. ir. Eelco Kunst

CEO and co-founder Vrest Medical

“De Avicenna Leergang bleek een fascinerende confrontatie met mijn eigen sterke en zwakke punten. En een goed startpunt voor regelmatige reflectie.”