U bevindt zich hier: Home » Wat kan coaching voor jou doen?

Wat kan coaching voor jou doen?

Geplaatst op 5 december 2023

Hoe kan coaching je helpen om stappen te zetten en vorm te geven aan een verlangen?
Voor Empowering Center alumnus Kristel Veltkamp resulteerde dit in het schrijven van haar ‘Granny’s uitvogelboek’.

‘Ontdek jouw innerlijke Granny en vlieg uit!’ Het feelgood-werkboek daagt je uit om over je toekomst te fantaseren en tegelijk in het heden te handelen. Zet je denkende hoofd vooral in dienst van je sprekende gevoel. “Ga onderuit, neem de les mee en blijf uitvogelen,” aldus Granny. Katja Staartjes, de eerste Nederlandse vrouw op de Mount Everest, schreef het voorwoord.

Coaching via Empowering Center
Wil jij ook een volgende stap zetten? Uitzoeken waar het leven voor jou nou echt om gaat, wat de essentie is en welke keuzes daarbij horen? En welke acties je kan ondernemen die horen bij wat voor jou ‘voluit’ leven betekent? In onze coachtrajecten gaan we daar graag samen met jou mee aan de slag. Vanuit een sterke centrale regie zijn we actief door heel Nederland en zetten we die coach, trainer of facilitator in die past bij jou en het traject dat jij wilt afleggen. Nieuw perspectief, bewuste keuzes, doordachte daadkracht.

Meer weten over onze Empowering Center coachtrajecten?

Coaching via Avicenna
Ook bij Avicenna bieden we coachtrajecten op maat, passend bij jouw vraag. Alvast kijken wie van onze docenten jou kan begeleiden? Kijk hier of neem contact met ons op, zodat we jou van persoonlijk advies kunnen voorzien voor de optimale matching.

Meer weten over de Avicenna coachtrajecten?