Informatiebijeenkomst Leergang Lean Leadership: next level!

Vrijdag 21 april 2023

Houd jij je als lean manager bezig met het bouwen van een zichzelf steeds verbeterende en lerende organisatie? Wil jij je verder verdiepen in deze rol en en ben je daarom op zoek naar een passende opleiding die meer omvat dan alleen procesverbeteringstools en -technieken? Dan is de Leergang Lean Leadership: next level!  iets voor jou.

Om jou kennis te laten maken met deze nieuwe opleiding, die Avicenna heeft ontwikkeld samen met Bureau Tromp, organiseren we een informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst op vrijdag 21 april gaan we uitgebreid in op het hoe & waarom deze leergang een opleiding Lean Leadership: next level is. Wat gaat deze leergang jou brengen?

Wil je al eerder meer informatie over deze leergang ontvangen? Of ben je niet in de gelegenheid om de informatiebijeenkomst bij te wonen? Neem dan contact op onze Senior Adviseur Leiderschapsvorming Marjo Jansen. Zij licht de leergang graag toe en onderzoekt samen met jou of deze inderdaad aansluit bij jouw ontwikkelvraag.

Programma informatiemiddag

Datum:  vrijdag 21 april 2023
Locatie: Amersfoort
Tijd: 14.30 – 18.00 uur

  • 14.30-15.00 uur: inloop
  • 15.00-15.30 uur: introductie door Boudijn Driesen (Managing Partner Bureau Tromp) en Frank Seine (Directeur Avicenna Academie voor Leiderschap)
  • 15.30-17.00 uur: introductie van de leergang en verdieping op één van de centrale thema’s uit de leergang door drs. Arnold Bosch
  • 17.00-18.00 uur: netwerkborrel

Gastspreker drs. Arnold Bosch

Arnold Bosch heeft 10 jaar een omvangrijk continuous improvement project geleid bij een bekend internationaal concern. De inzichten die hij hierbij heeft vergaard deelt hij graag met leiders die in hun eigen organisatie een strategisch belangrijke verandering willen (gaan) vormgeven. Arnold ziet uit naar de dialoog met u op 21 april

De leergang Lean Leadership: Next Level!

“Het bouwen van een lerende en zichzelf steeds verbeterende organisatie vraagt veel van alle organisatieleden, maar in het bijzonder van de leidinggevenden. Lean managers moeten gefocust zijn op het managen van de verandering om zo het verbeteren te doen slagen. Dit vraagt om stuurmanskunst en de juiste mindset. Maar ook om het begrijpen van het ‘umfeld’ en het continu verbeteren van jezelf”, aldus Boudijn Driesen, Managing Partner van Bureau Tromp.

In deze leergang staan daarom niet zozeer lean procesverbeteringstools en -technieken centraal, maar kijken we meer naar de kritieke enablers van verandering. Oftewel, de ‘zachte kant’ van veranderen. Onder meer strategie en executie hiervan, leiderschap, cultuur, waarden, authenticiteit en dan met name jouw eigen rol en leiderschap daarbinnen passeren de revue. Als deelnemer doe je dus belangrijke inzichten op in het vereiste lean leiderschapsgedrag dat zal helpen om organisatie & medewerkers te betrekken, op één lijn te brengen en te empoweren in een verbeteringsprogramma.

Avicenna Academie voor Leiderschap - Lean Leadership 1

Unieke samenwerking met Bureau Tromp

De samenwerking van Avicenna met Bureau Tromp in deze unieke leergang levert dan ook een mooie mix op van praktijkervaring en leiderschapsontwikkeling. Het beste van beide werelden komen samen in de Next Level Leergang!

Bureau Tromp is dé Operational Excellence specialist in Nederland. Al meer dan 10 jaar helpen zij organisaties om slimmer te werken. Dit doen ze door het aanbieden van opleidingen en trainingen, consultancydienstverlening op het gebied van Operational Excellence en Interim- Procesmanagement. Inmiddels hebben ze al meer dan 15.000 deelnemers mogen opleiden tot Lean (Six Sigma) specialist en hebben ze vele organisaties geadviseerd over -en concreet geholpen met- organisatie- en procesverbeteringen.

Avicenna Academie voor Leiderschap - Lean Leadership - logo Bureau Tromp