Voor leiders die waarde willen toevoegen aan organisatie en samenleving

ir. Maarten de Booij - Avicenna Academie voor Leiderschap “Geen patserverhalen, maar een uniek programma waarin topdocenten, puur vanuit kracht, open en bloot hun dilemma’s op tafel durven te leggen. Dat is heel opmerkelijk, omdat sommige docenten echt wereldspelers zijn. Die openheid werkt aanstekelijk en stelt je in staat in je eigen bedrijf, op natuurlijke wijze, enorme talenten en competenties naar boven te halen. Daar wordt je organisatie sterker van”.
Alumnus Ir. Maarten de Booij
CEO De Leeuw van Putten

Bernique Tool - Avicenna Academie voor Leiderschap

“Een prachtige aaneenschakeling van ontmoetingen. Ontmoetingen die prikkelen, verdiepen, praktisch bijspijkeren, inspireren, verbinden en af en toe ontroeren. Ontmoetingen met deelnemers, docenten, met Avicenna en soms met jezelf. Het programma reikt zover als je het zelf laat komen.”
Alumnus Bernique Tool
directeur Maag Lever Darm Stichting

 

Avicenna Academie voor Leiderschap

Avicenna Academie voor Leiderschap is een gerespecteerd topinstituut op het gebied van leiderschapsvorming, dat midden in de samenleving staat. Al meer dan 10.000 leidinggevenden, toezichthouders/ commissarissen en professionals namen deel aan onze vernieuwende programma’s.

We zijn er voor leiders die het verschil willen maken. Voor leiders die willen inspireren en geïnspireerd willen worden. Voor leiders die open staan voor nieuwe perspectieven en die van waarde willen zijn voor hun team, hun organisatie en voor de samenleving. In elk Avicenna leiderschapsprogramma’s ontmoeten deelnemers daarom bijzondere (gast-)docenten en professionals, die niet alleen actuele en gedegen kennis aanreiken, maar vooral hun eigen inzichten, fascinaties en verwonderingen delen.