U bevindt zich hier: Home » Tweede editie leergang voor aankomende toezichthouders!

Tweede editie leergang voor aankomende toezichthouders!

Geplaatst op 16 november 2020

In het najaar van 2020 is de eerste editie van de nieuwe leergang voor aankomende toezichthouders en commissarissen getart. Geheel corona-proof en met een volle groep enthousiaste deelnemers! Vanwege deze enorme belangstelling is er inmiddels een tweede editie gepland, met (een door corona uitgestelde) start op 11 maart 2021.

Het unieke ontwikkeltraject, speciaal voor deelnemers die een toezichthoudende rol ambiëren, is in nauwe samenwerking met Executive Search Bureau Maes & Lunau tot stand gekomen. De leergang gaat in op hoe je (in je toezichthoudende functie) authentiek en effectief blijft en leert wat inhoudelijk én gedragsmatig goed en adequaat toezichthouden is. Hoe kun je je eigen rol versterken en verbeteren in een uitdagende en snel veranderende context?

Het traject kent een looptijd van circa 10 maanden en bestaat uit een combinatie van gedegen kennis (door experts), analyse van- en feedback op je eigen gedrag en het vergaren van nieuwe inzichten in een gemêleerde deelnemersgroep.

Wil je meer weten over deze leergang? Kijk dan hier.