U bevindt zich hier: Home » RIBW Overijssel rondt het leiderschapsprogramma van Avicenna na 2 jaar met succes af!

RIBW Overijssel rondt het leiderschapsprogramma van Avicenna na 2 jaar met succes af!

Geplaatst op 14 oktober 2021

Om haar visie op een zorgzame samenleving goed vorm te geven, heeft RIBW Overijssel de afgelopen 2 jaren geïnvesteerd in Leiderschap voor Leidinggevenden.

Avicenna ontwikkelde daarvoor een maatwerk leiderschapsprogramma. Onder het motto ‘Mensen doen niet wat je zegt, mensen doen wat je doet’. Prikkelende sprekers en denkers hebben de leidinggevenden tot zelfreflectie en reflectie tot elkaar gebracht. Ken je zelf, ken de Ander.  ‘Omzien naar elkaar’, onderdeel van de missie van RIBW Overijssel, was zo een rode draad van de werkmethodiek.

Jan-Willem Bedeaux (bestuurder RIBW): “Wij hebben de leergang van Avicenna als een verrijking ervaren, omdat we er ook zelf vorm en inhoud aan konden geven. Door het met alle leidinggevenden te doen, ontmoet je je leidinggevenden echt en ontdek je hoe goed veel leidinggevenden eigenlijk zijn. Echte leiders, omdat ze in staat blijken om anderen te inspireren.”

Frank Seine (directeur Avicenna): “RIBW Overijssel is voor ons een sterk betrokken opdrachtgever, waardoor we de aangereikte kennis en inzichten van onze docenten goed naar hun praktijk hebben kunnen brengen. Dat kan alleen maar als je vanuit nabijheid echt gezamenlijk optrekt bij de ontwikkeling van leiderschap”.

Wil je weten wat Avicenna voor de specifieke vraag van jouw organisatie kan betekenen?
Kijk dan eens bij onze incompany trajecten.