U bevindt zich hier: Home » Prinses Máxima Centrum kiest voor Avicenna

Prinses Máxima Centrum kiest voor Avicenna

Geplaatst op 11 december 2018

In aansluiting op de opening van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in juni 2018 heeft de Raad van Bestuur aan Avicenna de opdracht gegeven een leiderschapstraject voor leidinggevenden en key persons van het oncologisch centrum voor kinderen te programmeren.

De Kick Off heeft woensdag 28 november plaatsgevonden tijdens de kwartaalbijeenkomst, waarin Diana Monissen (voorzitter Raad van Bestuur) en Rob Pieters (lid Raad van Bestuur) de essentie van het leiderschapstraject voor leidinggevenden en key personen hebben geschetst. Daarna is door Frank Seine (directeur Avicenna) een uitleg van het traject gegeven. Prof. Katrien Fransen (Universiteit Leuven) heeft vervolgens een interactieve sessie over ‘Gedeeld leiderschap’ verzorgd. Hiermee heeft zij een passende inkijk gegeven wat de deelnemers van het traject staat te wachten.

In januari wordt gestart met de eerste module voor vier verschillende groepen, die plaatsvindt op de Universiteitscampus Leuven, waarna de deelnemers nog 5 andere modules doorlopen met aansluitend de slotmodule in oktober. De vervolgmodules worden allen in Utrecht gehouden.