U bevindt zich hier: Home » Overzicht leergangen voorjaar 2020

Overzicht leergangen voorjaar 2020

Geplaatst op 26 november 2019

Vanaf vandaag valt het overzicht met onze leiderschapsleergangen die in het voorjaar van 2020 worden geprogrammeerd bij onze relaties op de mat.
U kunt hem hier ook online bekijken. Wat wordt aankomende periode jouw koers?

De wereld komt bij ons binnen. Letterlijk en figuurlijk. In onze samenleving, in onze organisaties, in ons huis en in ons zelf. Avicenna anticipeert op die dynamische wereld. Door te kiezen en een positieve invloed uit te oefenen. Door samen te werken. Met de overheid, in het bedrijfsleven, in het onderwijs, bij woningcorporaties, in de zorg, in de financiële sector. Daar waar leiders zitten die het verschil willen en kunnen maken.

In 2019 waren we op vele plekken waar leiderschap ertoe doet. In wijken in Nederland waar gewerkt wordt aan een duurzame leefomgeving. In zorgorganisaties waar het om een leefbaar leven gaat ondanks de kwetsuren die we oplopen. In Zuid-Afrika waar het leiderschap probeert de samenleving draagbaar te houden. In Groot-Brittannië waar we een inkijk kregen in de ins en outs van de brexit. We zijn daar om te leren van anderen, om nieuwe perspectieven op te doen in deze paradoxale wereld en om iets wezenlijks toe te voegen.

Avicenna staat midden in de samenleving. Door een unieke mix van relevante gedegen kennis, impactvolle ervaringen en vernieuwende perspectieven helpen wij je verder ontwikkelen. Zodat je als leider jouw koers kunt bepalen. En je met doordachte daadkracht het verschil kunt maken. In onze samenleving, in jouw organisatie, in jezelf. Voor nu en in de toekomst. In het klein en in het groot.