Locaties

Avicenna Academie voor Leiderschap verricht haar werkzaamheden vanuit twee verschillende locaties, in Deventer en Amersfoort. In beide panden werken circa 20 Avicenna-professionals, voor alle labels die onder ons moederbedrijf Meaningful Matters vallen.

Deventer

De regie-organisatie van de academie is inmiddels meer dan 10 jaar gevestigd aan de Stromarkt in de binnenstad van Deventer. Het eeuwenoude patriciërshuis kende bijzondere bewoners, onder wie de regentenfamilie Dumbar, de 17e eeuwse dichter Revius, de uitgeversfamilie Kluwer en de schrijfster Szekely-Lulofs. Met name de grote zaal van het huis, met prachtige plafondschilderingen uit de 17e eeuw, wordt vaak gebruikt als reünie-ruimte voor alumni en vergaderlocatie voor de Avicenna Colleges. En sinds kort is ‘de moderniteit’ binnengekomen, aangezien we hier ook online MasterClasses opnemen en/of van hieruit verzorgen.

 

 

Avicenna Huis - Avicenna Academie voor Leiderschap

Amersfoort

Sinds januari 2020 heeft Avicenna een tweede locatie in Amersfoort. Kleine Haag 19 ligt tegenover erfgoedlocatie en voormalig klooster Mariënhof, aan de rand van het historisch centrum van de Keistad. Dit multifunctionele pand is volledig technisch geoutilleerd voor moderne werkvormen: online MasterClasses en webinars (via ZOOM, Microsoft Team, Webex, etc.), vergaderingen, ontmoetingen, gesprekken en intakes, uitvoering van MasterClasses, leergangen en overige bijeenkomsten, er is een skills lab voor zorgprofessionals, presentatie trainingen, uitvoering van simulaties met acteurs. Dit gebeurt niet alleen voor Avicenna, maar ook voor haar zusterlabels Academie voor Toezichthouders, Empowering Center en Opleidingsinstituut KMBV.

Gebruik maken van de locatie in Amersfoort?

Verschillende ruimtes in onze locaties zijn in overleg exclusief te huur voor onze moderatoren, docenten en alumni. Indien gewenst inclusief locatiehost, digitale host en catering. Neem voor meer informatie over de beschikbare ruimtes in ons pand contact met ons op.