U bevindt zich hier: Home » Online masterclass ‘Dynamische Oordeelsvorming’

Online masterclass ‘Dynamische Oordeelsvorming’

Geplaatst op 15 februari 2021

NIEUW in het aanbod van Avicenna, en specifiek de Academie voor Toezichthouders (waar Avicenna regiepartner van is) zijn de online masterclasses. Compacte, thematische masterclasses die u kunt volgen waar en wanneer het jou uit komt. In maximaal 1,5 uur nemen ervaren docenten je mee in ‘hun’ thema. Eén van de nieuwe thema’s is ‘Dynamische Oordeelsvorming, gegeven door Ron Henkes.

Oordeelsvorming is een dagelijkse activiteit van ons allemaal. Maar speciaal waar het gaat om belangrijke conclusies en besluiten, is het goed dit proces meer te leren kennen. Als toezichthouder is oordeelsvermogen dus een belangrijke eigenschap. Hoe weet je wat er speelt in de organisatie. Waarop baseert je jouw conclusies en besluiten precies? Welke kwaliteiten heb je zelf in dit proces? En je collega’s in de raad? Deze masterclass gaat daarom in op dit instrument om je oordeelsvermogen te versterken, om zo bewust en efficiënt om te gaan met dagelijkse vraagstukken en uitdagingen. Het stellen van de juiste vragen is hierbij doorslaggevend.

Op de website is de sessie Dynamische Oordeelsvorming eenvoudig aan te schaffen. Bekijk hem hier. Je vindt hier ook alle andere beschikbare masterclasses.