Wat draag jij bij in 2022?

Maatschappelijk leiderschap - Avicenna in het NRC

Jij als leider hébt impact. Altijd. Of je je daar nu bewust van bent of niet. Impact in het klein en in het groot. Impact op de mensen om je heen, op jouw organisatie en op de samenleving. Kies jij bewust welke impact jij wilt hebben? Welke bijdrage jij wilt leveren?

Wij helpen je op een persoonlijke, zorgvuldige en unieke manier ontwikkelen. In persoonlijk leiderschap en in business. Dat doen wij ‘anders dan anders’. Onze leergangen, opleidingen en programma’s bestaan uit een bewezen mix van relevante gedegen kennis, impactvolle ervaringen en vernieuwende perspectieven. Zodat je bewust keuzes kunt maken die er toe doen. Zo ontwikkel je de doordachte daadkracht die je nodig hebt voor de uitdagingen van vandaag en morgen. Om in jouw context concreet invulling te geven aan dát waar jij het verschil in wilt maken.

Naast leergangen en leiderschap practicum programma’s biedt Avicenna meer mogelijkheden voor jouw persoonlijke leiderschapsontwikkeling. Een individueel (coach)traject bijvoorbeeld, waar je de bestuurders uit onze advertentie kunt ontmoeten. Of een incompany programma binnen jouw organisatie. Hieronder vind je ons aanbod en de mogelijkheid tot downloaden van brochures. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Onze adviseur leiderschapsvorming Marjo Jansen komt graag met je in contact. Gebruik de button hieronder, of bel haar op telefoonnummer 0570-760000.

Ons aanbod leiderschapsleergangen

Meer over Avicenna Academie voor Leiderschap

Jouw persoonlijke leiderschapsontwikkeling en leiderschapsvorming. Daar draait het om in ons aanbod van leiderschapsprogramma’s en opleidingen. We stellen je in staat de inspirerende inzichten die je bij ons opdoet te verbinden aan je eigen leiderschapsgedrag. Zodat je ook anderen, binnen je organisatie en in de samenleving, weet te inspireren tot leiderschap, waardoor ook zij hun eigen leiderschap tot ontwikkeling kunnen brengen. In iedere leergang, opleiding of programma zorgen we voor fascinerende ontmoetingen met topexperts van gerenommeerde universiteiten, MasterClasses met ervaren practitioners en best persons met aansprekende praktijkcases uit de samenleving. Zij vertellen onder meer over hun leiderschapsontwikkeling, hun best practices en hun heilig vuur én ze delen graag hun verwonderen en perspectieven met je.

Wat biedt Avicenna jou voor je persoonlijke ontwikkeling als leider?

  • Leiderschaps leergangen

  • LEIDERSCHAP PRACTICUM

  • Incompany Leiderschapstraject

  • Individueel Leiderschapstraject

  • Academie voor Toezichthouders en Commissarissen

  • Seminars en lezingen

  • Brochures

  • Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze

Meer weten of met ons in contact komen?

Weten welk programma het beste bij jou past, zodat je bewuste keuzes kunt maken die ertoe doen, en daarmee het verschil kunt (gaan) maken?  Vraag een brochure aan of neem contact op met onze senior adviseur leiderschapsvorming. Zij helpt je graag!

Visie gekoppeld aan daadkracht. Dat is de essentie van leiderschap!