U bevindt zich hier: Home » Nieuwsbrief juni 2020

Nieuwsbrief juni 2020

Geplaatst op 22 juni 2020

De juni editie van de Avicenna nieuwsbrief is beschikbaar.

Met deze keer onder meer de start van de Strategie Mastercourse, op 25 november 2020. Dit jaar heb jij als leider misschien wel een nóg grotere strategische uitdaging dan anders. Hoe vul jij die in? De Strategie Mastercourse biedt hiervoor diverse handvatten.

Ook gaat we in dit najaar weer starten met de Leiderschap Practicum programma’s. De afgelopen periode is bewust de keuze gemaakt om deze te verplaatsen naar het najaar. De persoonlijke ontmoetingen met topacteurs, performers en wetenschappers, die het practicum zo uniek maken, komen beter tot hun recht in een fysieke ontmoeting dan in een online bijeenkomst.

Daarnaast presenteren we in deze nieuwsbrief onze nieuwe coachingsprogramma’s. In samenwerking met Empowering Center, dat reeds 25 jaar ervaring meebrengt in executive coaching en ontwikkeling, biedt Avicenna nu individuele leiderschapstrajecten op maat. Altijd specifiek toegesneden op de vraag achter jouw vraag.  Of je nu verdieping zoekt, jouw leer- en ontwikkelvraag wilt onderzoeken of een individueel op maat gemaakt traject wilt doorlopen, we helpen je graag.

Bekijk de nieuwsbrief hier.
Wil je voortaan ook zelf de nieuwsbrief in de mail ontvangen? Meld je dan aan!