U bevindt zich hier: Home » Nieuwsbrief december 2021

Nieuwsbrief december 2021

Geplaatst op 22 december 2021

De december nieuwsbrief is verzonden. Met daarin deze keer:

  • Nieuwe edities van de Strategie Mastercourse. Een programma dat juist nu, in een tijd waarin veel essentiële strategische keuzes (moeten) worden gemaakt, passend is. Voor welke strategische keuze sta jij?
  • Het leiderschap practicum in Maastricht is dit najaar afgerond. Volgens moderator Paula Kolthoff was het een ‘bijzondere week, waarin deelnemers onder bezielende leiding van experts hun gedragsrepertoire vergaand verruimd hebben’!
  • Een nieuwe E-learning voor de Code Goed Toezicht. 7 principes waar Goed Toezicht voor staat en aan moet voldoen. Wat betekenen ze in de praktijk? In deze E-learning, ontwikkeld en geproduceerd door Avicenna in nauwe samenwerking met de kwaliteitscommissie van de VTOI-NVTK, geven ervaren toezichthouders en practitioners tips en tricks: het is een mix van theorie (een online college), casuïstiek (een Best Practice) en aanvullende vragen waar je met jouw collega’s uit onder andere de Raad van Toezicht of het bestuur kunt doorpraten.
  • Drs. Ivo Brughmans schreef een mooi tweedelig artikel over verbinders tussen werelden. Welke cruciale rol hebben zij in onze samenleving? En hoe vul je deze rol effectief in?

Bekijk hier de volledige nieuwsbrief, de laatste voor dit jaar. Wij wensen je fijne feestdagen en zien je graag in het nieuwe jaar!