U bevindt zich hier: Home ยป Nieuwsbrief april 2020

Nieuwsbrief april 2020

Geplaatst op 6 april 2020

De april editie van de Avicenna nieuwsbrief is beschikbaar. Deze staat grotendeels in het teken van de surrealistische tijd waarin we ons bevinden. De impact van het corona virus is overal zichtbaar en voelbaar, ook bij ons.

Maar deze tijd zorgt er ook voor dat we kijken naar alternatieven om toch nieuwe kennis, ervaring en perspectieven aan te kunnen bieden en impactvol te blijven. Die hebben we gevonden in de Meaningful Inspiratie Seminars. Korte video’s van 5-15 minuten door onze docenten die nieuwe perspectieven bieden in deze bijzondere tijd (maar ook ver daarna). Om jou, als leider binnen jouw context te blijven voeden om vanuit een breed perspectief bewuste keuzes te kunnen maken en doordachte daadkracht te kunnen toepassen om een positieve bijdrage te leveren aan je team, organisatie en de samenleving. Thema’s als ‘leiderschap in tijden van verandering’, ‘waarachtig handelen’, ‘veerkracht en adaptief vermogen’ komen aan bod. Deze seminars zijn kosteloos te bekijken op onze online leeromgeving.

Verder een mooi interview met broeder Thomas Quartier, over zijn perspectief op deze situatie, en meaningful initiatieven vanuit het Avicenna netwerk.

Bekijk de volledige nieuwsbrief hier.