U bevindt zich hier: Home » Nieuwe editie Future Leaders Leiderschapsweek!

Nieuwe editie Future Leaders Leiderschapsweek!

Geplaatst op 16 februari 2022
Na een succesvolle eerste editie starten we op maandag 16 mei met een tweede editie van de Future Leaders Leiderschapsweek. Een 5-daags uitdagend programma met diepgang én plezier, waarin jouw eigen leiderschap centraal staat. Een week waarin je zelf geraakt wordt en anderen zult raken en waarin je meegenomen wordt in de fundamenten van leiderschap. Met gedegen, relevante kennis, impactvolle ervaringen en vernieuwende perspectieven helpen we je ontwikkelen, nieuwe keuzes te maken om zo met doordachte daadkracht het verschil te maken.
“Geen week vol met theorie over leiderschap en leiderschapsstijlen, maar een uitdagende week volledig gericht op jou als persoon. Gedurende het programma word je op een prettige manier uit je comfortzone gehaald. Docenten, mededeelnemers en jij zelf houden je een spiegel voor, waardoor je op een andere manier naar jezelf leert kijken en je jezelf ook echt tegenkomt. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen, durf mijn stem te laten horen en mijn grenzen aan te geven.”
Lijkt dit programma je wat, of gun je iemand uit jouw organisatie ook zo’n ervaring? Bekijk hier het opleidingsprogramma en download de brochure.