U bevindt zich hier: Home » “Niet ondanks, maar dankzij anderen het beste uit jezelf halen”

“Niet ondanks, maar dankzij anderen het beste uit jezelf halen”

Geplaatst op 1 augustus 2018

dr. Edwin Kaats over de kracht van Netwerk leiderschap

 De negendaagse leergang Netwerk Leiderschap van Avicenna stimuleert modern leiderschap in de netwerk-economie. De drie modules brengen de deelnemers naar Antwerpen, Doetinchem en Hilversum. Docent dr. Edwin Kaats levert ook in 2018 zijn tegelijkertijd inspirerende en praktische bijdrage aan deze leergang.


Edwin, wat is jouw indruk van de deelnemers?

“Deze leergang daagt leiders uit om out of the box te denken en, ook in zichzelf, te onderzoeken hoe zij verbinding en samenwerking op een dieper niveau kunnen brengen. Ik vind het boeiend om te merken hoe de deelnemers daarbij hun eigen netwerkervaringen, gelukt of minder goed gelukt, in alle eerlijkheid met elkaar willen delen.”


Wat leer je er zelf van?
“Wie op een verbindende manier in netwerken opereert, merkt óók dat je eigen persoonlijkheid als leider nodig is om veranderingen tot stand te brengen. Die ontdekking is voor mij steeds weer inspirerend.”


Wat zou je de deelnemers gunnen?
“Het is fantastisch als leiders niet ondanks, maar dankzij anderen het beste uit zichzelf halen. Ik gun iedereen de kans om deze capaciteiten in succesvolle samenwerkingsvormen tot stand te brengen. Dat kan zijn in het eigen team of de eigen organisatie, maar ook in allianties, coalities en andere productieve netwerken.”

 

Meer weten over de leergang Netwerk Leiderschap?
Download dan onze brochure.