LEIDERSCHAP PRACTICUM
TOPMODULE

Maximaal impact door het creëren van inspiratie en magie

LEIDERSCHAP PRACTICUM
TOPMODULE

“Maximaal impact door het creëren van inspiratie en magie”

In dit 5-daags verdiepend en intensief Leiderschap Practicum bij Kasteel Kerckebosch in Zeist ligt de focus op authenticiteit, impactvol spreken, houding en het creëren van magie. Het programma is speciaal bedoeld voor deelnemers die een verdiepingsslag willen maken in hun authentieke zeggingskracht. Op basis van de individuele leervragen van de deelnemers wordt het programma op maat gemaakt. Vier compacte en intensieve dagen waarin gerenommeerde topdocenten, waaronder acteur Jos Houben, dirigent Chris Fictoor, regisseur Shariff Korver en (stem)actrice Ottolien Boeschoten de deelnemers persoonlijk coachen. De inklings (jonge, veelbelovende acteurs, regisseurs en performers) ondersteunen tijdens het volledige programma bij het leerproces.

Thema’s en docenten sluiten aan bij de individuele leervragen. Impactvol spreken, het optimaal benutten van beweging en houding en het creëren van inspiratie en magie zijn bijvoorbeeld thema’s die aan de orde kunnen komen.

Vanwege het interactieve en persoonlijke karakter van dit practicum kunnen maximaal 10 deelnemers participeren.

  Nederlands

Modules Bekijk programma

  • Module 1: Maximaal impact door het creëren van inspiratie en magie
  • Module 2: Terugkomdag

Doelgroep

Voor leiders, bestuurders, topprofessionals, adviseurs en (senior)managers uit private en publieke organisaties, die niet alleen inhoudelijk en intellectueel verdieping zoeken, maar die vooral aan den lijve willen ervaren wat de impact van lichaamstaal en tone of voice is op je presentatie naar de buitenwereld toe.


Kosten

€ 5.900,-

Bovengenoemd deelnamebedrag is inclusief kosten voor studiemateriaal, exclusief accommodatiekosten. Btw is niet van toepassing.

Onze Adviseur Leiderschapsvorming kan je helpen met het maken van je juiste keuze. Meer weten?
Opleidingen voor Inspirerend Leiderschap - Avicenna academie voor Leiderschap

Module 1: Maximaal impact door het creëren van inspiratie en magie

Kasteel Kerckebosch, Zeist: najaar 2022

Een eerste 4-daagse, verdiepende en intensieve module bij Kasteel Kerckebosch in Zeist, dat volledig in het teken staat van authenticiteit, impactvol spreken, houding en het creëren van magie.  Dit practicum is sterk persoonsgericht en maatwerk opgebouwd rond de individuele leerwensen van deelnemers.

Module 2: Terugkomdag

Avicenna, Amersfoort: najaar 2022

Tijdens de terugkomdag, op het Avicenna kantoor in Amersfoort, reflecteren we met elkaar op wat de week in november heeft opgeleverd aan inzichten en ervaringen voor het eigen leiderschap.

Aangezien wij werken met zeer gerenommeerde acteurs, performers, trainers, docenten en moderatoren kan het zijn dat in een editie niet alle onderstaand genoemde namen aanwezig zijn. Wij zullen altijd zorgen voor gelijkwaardige vervangers en een impactvol programma. Mocht een specifieke naam voor jou van wezenlijk en onderscheidend belang zijn, vraag dan altijd even bij de intake of deze naam ook in deze editie aanwezig zal zijn.

Shariff Korver

regisseur

Ottolien Boeschoten

theater- en filmactrice, stemactrice, presentatiecoach

Jos Houben

acteur en theatermaker

drs. Rozemarijn Dols

leiderschapexpert en waarnemingsdeskundige

Chris Fictoor

dirigent

Julika Marijn

actrice, theatermaker, stem- en ademhalingsexpert
Bekijk alle ervaringen

Mocht je in gesprek willen gaan met een oud-deelnemer, dan brengen we je graag in contact met één van onze alumni.

Paul Veger - Avicenna Academie voor Leiderschap

drs. Paul Veger

founder en CEO Decos Technology Group

“Authentiek ‘zijn’ en ‘doen’. Dat is de kern van dit Practicum. Samen met een waardevolle groep collega-deelnemers en inspirerende docenten. Deze veilige, prikkelende en verrassende setting, zet je op een nieuwe manier in je eigen kracht. Ook ervaar je de kracht van interactie met de nieuwe generatie, met de leuke jonge acteurs die je spiegelen.”

drs. Julia Blauwkuip - Avicenna Academie voor Leiderschap

drs. Julia Blauwkuip

coach, procesbeleider, loopbaanadviseur

“De uitzonderlijke plek, de geweldige mensen (deelnemers, docenten, alumni en moderator) en de diepgaande inhoud van deze prachtige module hebben het tot een werkelijk onvergetelijke week gemaakt!”

Jeanette Oostijen - Avicenna Academie voor Leiderschap

Jeanette Oostijen

lid college van bestuur VISTA College

“De topmodule Leiderschap Practicum vond ik zeer verrijkend. De combinatie van beweging, spel, stem, en houding leidde tot onvergetelijke magische leermomenten.”

Alle brochures hebben wij verzameld op onze downloadpagina.

Brochure downloaden

Meer informatie over inschrijven voor dit Leiderschap Practicum programma vind je op onze speciale inschrijfpagina. Hier vind je  ook het formulier om je direct aan te melden.

Inschrijven

Het deelnamebedrag voor het Leiderschap Practicum Topmodule is € 5.900,-. Dit bedrag is inclusief kosten voor studiemateriaal, exclusief accommodatiekosten. Btw is niet van toepassing.

Toelichting accommodatiekosten
Avicenna draagt zorg voor het regelen van de accommodaties waar je gedurende deze week verblijft. Dit verzorgen wij volledig vanaf het moment van aankomst, tot het moment waarop het programma ten einde is. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze deelnemers zich volledig kunnen concentreren op het inhoudelijke programma.

Bij de deelnameprijs voor het Leiderschap Practicum Topmodule zijn deze accommodatiekosten niet inbegrepen. Naast het deelnamebedrag is daarom ook een voorschotbedrag aan accommodatiekosten opgenomen. Dit bedrag is een inschatting van de kosten die tijdens de module worden gemaakt. Onder accommodatiekosten verstaan we de kosten voor overnachtingen, catering (lunches, diners, snackbreaks etc.) zaalhuur, AV-middelen, taxivervoer etc. Na afloop van het volledige programma verrekenen we het daadwerkelijk gemaakte bedrag aan accommodatiekosten met het reeds betaalde voorschot.

Bij onze leergangen maken wij gebruik van een hybride werkvorm: de fysieke bijeenkomsten en modules combineren we met een online leeromgeving. De inhoud van deze online leeromgeving is persoonlijk en afgestemd op jouw leertraject, zowel bij open als incompany programma’s. Je vindt hier alle documenten, opdrachten en (eventuele) online seminars die jij nodig hebt om jouw leertraject succesvol te doorlopen. Met deze omgeving helpen we je om het maximale uit de modules te halen en heb je tevens de mogelijkheid jouw kennis te verdiepen.

Meer weten over deze leeromgeving? Kijk dan hier.

Contact of vragen?

Heb je een vraag of wil je meer weten over dit Leiderschap Practicum? Je kunt contact opnemen met onze Adviseur Leiderschapsvorming Marjo Jansen. Zij helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Je mag natuurlijk ook onderstaand formulier invullen. Marjo zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.