LEIDERSCHAP PRACTICUM OPEN MIND

Ontvankelijk Leiderschap

LEIDERSCHAP PRACTICUM OPEN MIND

“Ontvankelijk en met open mind je eigen leiderschap vorm geven”

In dit 4-daags Leiderschap Practicum benadrukken we juist de introverte aspecten van leiderschap: authenticiteit, het vermogen aandachtig te luisteren, te reflecteren en te overwegen, de rust te bewaren en wezenlijk contact met jezelf en anderen te maken.

De Open Mind editie vindt plaats in de Sint Willibrordsabdij van de Benedictijnen in de bossen van de Achterhoek. In deze eeuwenoude context, waarin bezinning, stilte en zelfreflectie vanzelfsprekend zijn word je uitgenodigd tot onbevangen waarnemen, aandachtig luisteren, reflecteren en wezenlijk contact. Met jezelf en met de ander. Deze module brengt een uitgelezen kans om de dualiteit van introvert en extravert leiderschap te overbruggen en de kracht te vinden in de stilte, reflectie, ruimte en essentie. Om van daaruit nog authentieker, ontvankelijk en met open mind je eigen leiderschap vorm te kunnen geven.

 

Vanwege de interactiviteit van het programma kunnen maximaal 12 deelnemers participeren.

Nederlands

Modules Bekijk programma

  • Module 1: Ontvankelijk en met open mind je eigen leiderschap vorm geven

Doelgroep

Voor leiders, bestuurders, topprofessionals, adviseurs en (senior)managers uit private en publieke organisaties, die niet alleen inhoudelijk en intellectueel willen leren, maar die vooral aan den lijve willen ervaren wat de impact van lichaamstaal en tone of voice is op je presentatie naar de buitenwereld toe.


Kosten

€ 4.980,-

Alle bovengenoemde bedragen zijn exclusief accommodatiekosten, BTW is niet van toepassing.

Onze Adviseur Leiderschapsvorming kan je helpen met het maken van je juiste keuze. Meer weten?

Module 1: Ontvankelijk en met open mind je eigen leiderschap vorm geven

Sint Willibrordsabdij Doetinchem: najaar 2020

In de Sint Willibrordsabdij in Doetinchem ligt de focus op introverte aspecten van leiderschap: authenticteit, aandachtig luisteren, reflecteren en wezenlijk contact maken. Ontvankelijk en met een open mind je leiderschap vorm geven. Hierbij worden eeuwenoude methodieken (‘lectio divina’) van de Benedictijnerorde aangewend.

Aangezien wij werken met zeer gerenommeerde acteurs, performers, trainers, docenten en moderatoren kan het zijn dat -bijvoorbeeld door een tourschema- in een editie niet alle onderstaand genoemde namen aanwezig zijn. Wij zullen altijd zorgen voor gelijkwaardige vervangers en een impactvol programma. Mocht een specifieke naam voor u van wezenlijk en onderscheidend belang zijn, vraag dan altijd even bij de intake of deze naam ook in deze editie aanwezig zal zijn.

br. Henry Vesseur

abt Sint Willibrordsabdij

prof. Wil Derkse

leiderschapexpert

Anna Uitde Haag

zakelijk en artistiek leider Koningstheateracademie

prof. dr. Thomas Quartier

oblaat en hoogleraar rituelen

Ottolien Boeschoten

theater- en filmactrice, stemactrice, presentatiecoach
Bekijk alle ervaringen

Mocht je in gesprek willen gaan met een oud-deelnemer, dan brengen we je graag in contact met één van onze alumni.

Dick Slootweg MBA - Avicenna Academie voor Leiderschap

Dick Slootweg MBA

managing director Deli XL

“De afwisseling in het programma is groot. Alle zintuigen worden ingezet om je te helpen, anders dan je voorheen deed, naar jezelf en de wereld te kijken”.

Op onze speciale inschrijfpagina lees je alles voor uw inschrijving op deze leergang.

Inschrijven

Het deelnamebedrag voor het Leiderschap Practicum Open Mind is € 4.980,-. Dit bedrag is exclusief accommodatiekosten, BTW is niet van toepassing.

Toelichting accommodatiekosten
Avicenna draagt zorg voor het regelen van de accommodaties waar je gedurende deze week verblijft. Dit verzorgen wij volledig vanaf het moment van aankomst, tot het moment waarop het programma ten einde is. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze deelnemers zich volledig kunnen concentreren op het inhoudelijke programma.

Bij de deelnameprijs voor het Leiderschap Practicum Open Mind zijn deze accommodatiekosten niet inbegrepen. Naast het deelnamebedrag is daarom ook een voorschotbedrag aan accommodatiekosten opgenomen. Dit bedrag is een inschatting van de kosten die tijdens de module worden gemaakt. Onder accommodatiekosten verstaan we de kosten voor overnachtingen, catering (lunches, diners, snackbreaks etc.) zaalhuur, AV-middelen, taxivervoer etc. Na afloop van het volledige programma verrekenen we het daadwerkelijk gemaakte bedrag aan accommodatiekosten met het reeds betaalde voorschot.

Contact of vragen?

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze leergang? U kunt contact opnemen met onze Adviseurs Leiderschapsvorming Marjo Jansen en/of Charissa de Jong. Zij kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze. U mag natuurlijk ook onderstaand formulier invullen. Marjo of Charissa zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.