LEADERSHIP DNA

Innovatiekracht

LEADERSHIP DNA

24 september 2019

Leiderschap is meer dan ‘pappen en nathouden’. Het is grensverleggend. Met dit 10-daags executive traject investeert u in uw creatief en ondernemend vermogen. U krijgt inzicht in de vraag hoe u als leider een creatieve en innovatieve organisatiecultuur kunt bouwen, waardoor uw organisatie tot bloei komt.

De leergang voert u langs drie verschillende locaties die het proces van creatieve leiderschapsvorming stimuleren. De eerste module, in een befaamd College in Oxford, confronteert u met baanbrekende inzichten en economische uitdagingen. En met uw eigen vooroordelen. De module verruimt uw blikveld. De tweede module in Zuid-Limburg brengt u in contact met gepassioneerde ondernemers, wetenschappers en kunstenaars. De laatste module vindt plaats op het Westergasterrein in Amsterdam, waar veel innovatieve bedrijven gevestigd zijn. Hier gaat u, samen met u collega-deelnemers, ‘werk maken’ van de opgedane inzichten: hoe gaat u het ondernemend vermogen van uw organisatie vergroten? Wat vraagt dat van uw leiderschap en voorbeeldgedrag?

24 september 2019
Nederlands

Modules Bekijk programma

  • Module: Open mindset
  • Module: Entrepreneurship
  • Module: Create & co-create

Doelgroep

Deelnemers zijn afkomstig uit verschillende economische en maatschappelijke sectoren. Het programma is bedoeld voor ondernemers, bestuurders, directeuren, managers en professionals die willen investeren in hun creatief en ondernemend vermogen en dat zien als een fundamentele investering in hun leiderschap. Deelnemers willen hun individuele groei koppelen aan die van de eigen organisatie.


Kosten

€ 11.995,-

Alle bovengenoemde bedragen zijn exclusief accommodatiekosten, BTW is niet van toepassing.

Onze Adviseur Leiderschapsvorming kan u helpen met het maken van uw juiste keuze. Meer weten?
module Oxford DNA - Avicenna Academie voor Leiderschap

Module: Open mindset

Oxford: 24, 25 en 26 september 2019

De eerste module vindt plaats in een van de beroemdste colleges van Oxford University, New College. Dit college, met vele Nobelprijswinnaars, vertegenwoordigt een traditie van innovatie en voortreffelijkheid. Topdocenten uit verschillende vakgebieden bieden hier inzicht in ‘the fundamental challenges of our time’. De module focust op belangrijkste marktdynamieken, uitdagende zienswijzen, doorbraak-gedachten en vakoverstijgende inzichten. Deze eerste module confronteert deelnemers ook met hun eigen vooringenomenheid, hun ingeslepen standaardopvattingen en verbreedt hun ‘mindscape’.

module entrepreneurship DNA - Avicenna Academie voor Leiderschap

Module: Entrepreneurship

Zuid-Limburg: 13,14 en 15 november 2019

De tweede module, langs een oud pelgrimspad in Zuid-Limburg, brengt deelnemers in nauw contact met gepassioneerde ondernemers, kunstenaars en wetenschappers. Het zijn bezielde ‘vakmensen’, gedreven door een heilig vuur, die in hun eigen leven en dat van anderen grote veranderingen teweeg hebben gebracht. Uiteraard agendeert deze module met name de eigen passie van de deelnemers, maar ook hun ‘overtuigingskracht’ en hun vermogen anderen te inspireren.

module creatie DNA - Avicenna Academie voor Leiderschap

Module: Create & co-create

Amsterdam: 12,13 en 14 februari 2020

De Amsterdamse module wordt gehouden op het terrein van de Westergasfabriek.  Dit innovatieve werkterrein biedt ruimte aan creatieve, culturele en innoverende ondernemers, die met elkaar de samenwerking zoeken. Op deze plek worden innovaties gerealiseerd vanuit een netwerk-aanpak. Daarbij is de grondgedachte dat creativiteit niet het werk is één genius, maar veeleer een samenkomst van gedachten, inzichten en ideeën. Deze laatste module staat dus helemaal in het teken van ‘delen’.

U ontmoet vermaarde topdocenten onder wie:

dr. An Verlinde

drijfveer-expert, consultant en gedragsdeskundige

prof. Jules Goddard

doorbraak-specialist London Business School/INSEAD

Tracey Camilleri

leiderschapexpert Saïd Business School Oxford

prof. David Palfreyman

Oxford-deskundige (Oxford University)

Camille Oostwegel

horeca-ondernemer

prof. Jonothan Neeland

University of Warwick

Igor Byttebier

co-creatie specialist

Helmert Woudenberg

topacteur

Michel Huisman

kunstenaar en uitvinder
Bekijk alle ervaringen

Mocht u in gesprek willen gaan met een oud-deelnemer, dan brengen we u graag in contact met één van onze alumni.

Cor van Doorn - Avicenna Academie voor Leiderschap

Cor van Doorn

eigenaar REVARCO, ondernemer

“Voor mij was het hele programma ‘Goud’. Ik ging er onbevangen in, vanuit de verwachting dat mijn ‘Mindscape’ verruimd zou worden. Dat is helemaal gelukt.”

drs. Anne van Grinsven

manager Stategie & Innovatie Woonzorg Nederland

“Een zeer inspirerende reis langs wetenschap, theater en gepassioneerde ondernemers. Docenten hebben ons de essentie van leiderschap laten ervaren, met wijsheid, passie, creativiteit maar vooral ook: rebellie”.

Kees Willem de Jong - Avicenna Academie voor Leiderschap

Kees Willem de Jong

eigenaar De Jong Fashion B.V. en co-founder en eigenaar Alchemist Fashion

“Deze leergang heeft mij geholpen om mijn passie weer terug te vinden.”

Alle brochures hebben wij verzameld op onze downloadpagina.

Brochure downloaden

Meer informatie over inschrijven voor de leergang Leadership DNA vindt u op onze speciale inschrijfpagina. Hier vindt u ook het formulier om u direct aan te melden.

Inschrijven

Contact of vragen?

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze leergang? U kunt contact opnemen met onze Adviseur Leiderschapsvorming Marjo Jansen. Zij kan u helpen bij het maken van de juiste keuze. U mag natuurlijk ook onderstaand formulier invullen. Marjo neemt binnen twee werkdagen contact met u op.

Leadership DNA - Avicenna