U bevindt zich hier: Home » Individuele leiderschaps (ontwikkel) trajecten

Individuele leiderschaps (ontwikkel) trajecten

Geplaatst op 16 februari 2021

Het coronavirus en de maatregelen daaromtrent hebben een enorme impact op ons allemaal. Helaas zijn fysieke bijeenkomsten tot op heden niet mogelijk. Deze fysieke ontmoeting, interactie en dynamiek die onze leergangen tot bijzondere ervaringen maakt, kunnen wij niet zomaar vervangen door een online variant. Daar kiezen we dan ook niet voor, en onze starts zijn uitgesteld naar een later moment. Ondertussen zoeken steeds naar mogelijkheden om individuen, teams en organisaties te kunnen blijven ondersteunen in hun persoonlijke en  professionele ontwikkeling.

Een van deze mogelijkheden is een individueel leiderschapsontwikkeltraject, volledig op maat gemaakt en afgestemd op jouw persoonlijke leervraag. Individuele trajecten kunnen wel in aangepaste vorm plaats hebben. Online, of in een direct gesprek bijvoorbeeld. Avicenna biedt jou de mogelijkheid om individueel een leiderschapstraject aan te gaan. Jouw eigen leiderschapsvraag bepaalt het karakter van het traject: coaching, gesprekken met bestuurders of met één van onze docenten, maar ook een combinatie met deelname aan één of meerdere van onze leergangen is een optie.  Op deze manier kan coaching dienen als verdieping op jouw deelname, en kun je met een docent of moderator tot de kern van jouw vraag komen.

Wil je samen met ons kijken naar de mogelijkheden die we jou kunnen bieden in deze bijzondere tijd, neem dan contact met ons op. In een telefonisch of online intakegesprek onderzoeken we samen de vraag achter jouw vraag en maken we een passend voorstel.