Een persoonlijk traject, op maat gemaakt

Elk individueel leiderschapstraject wordt volledig op maat gemaakt. Het traject is een combinatie van het opzoeken van van ‘comfortzones’ (voor het opdoen van inspiratie, rust en reflectie) en uitdagende en confronterende ‘out-of’the-box’ onderdelen, die je als mens en als professional raken.

Allereerst wordt in een kennismakingsgesprek met één van onze adviseurs de precieze leervraag vastgesteld. Waar liggen behoeftes, wensen en ontwikkelmogelijkheden? Waar zit voor jou de uitdaging en wil je je (nog meer) in bekwamen? Op grond daarvan doet Avicenna een voorstel voor een persoonlijk leiderschapstraject dat bestaat uit:

  • bijzondere individuele werkbezoeken en persoonlijke ontmoetingen met gerenommeerde bestuurders, ondernemers, leiderschapsexperts en wetenschappers, die jou uitdagen en inspireren op specifieke vlakken. Samen met hen ga je in gesprek en bepaal je zelf het onderwerp;
  • collectieve onderdelen, waaronder het volgen van (modules van) specifieke leergangen, waarin je naast het opdoen van kennis, veel in contact bent met mededeelnemers;
  • wanneer gewenst coaching en/of ontwikkelgesprekken.

In ieder traject wordt gebruik gemaakt van de unieke mix van gedegen relevante kennis, impactvolle ervaringen en nieuwe perspectieven.

Het hele traject omvat circa 12 dagen verspreid over een jaar tot anderhalf jaar.