Future Leaders

Ontwikkel je op tijd!

Ambitie maak je waar vanuit jouw stevig fundament. Als het erop aankomt, betekent meer leider worden namelijk meer jezelf worden. En als je meer jezelf bent,  word je ook effectiever samen. Dat is simpel maar niet gemakkelijk. Zelfonderzoek, het leggen van jouw fundament, vraagt moed en discipline. Het vergt aandacht en de bereidheid tot kwetsbaarheid. Het vraagt moed om de moeilijke vragen niet uit de weg te gaan. Het vereist energie om boven de conditioneringen van opvoeding, ervaring en cultuur uit te stijgen. Opdat je vrijer wordt in je denken, in je keuzes, in je handelen. Zodat je meer mogelijkheden ziet. En een innoverend en inspirerend leider kunt zijn voor anderen.

 

Los van je ‘gewone ‘ werk en leven worden patronen vaak ineens glashelder en komt het bewustzijn en de vrijheid opnieuw en bewust te kiezen.

Deze 5-daagse Summer Course daagt je uit te voelen, ervaren en beleven wie jij bent, welke patronen jou beperken en ondersteunen en welke keuzes je daarin maakt. 5 dagen met diepgang en plezier, waarin je geraakt wordt en jezelf en anderen zult raken. Met gedegen, relevante kennis, impactvolle ervaringen en vernieuwende perspectieven helpen we je ontwikkelen, nieuwe keuzes te maken en met doordachte daadkracht het verschil te maken.

Avicenna organiseert deze week in samenwerking met Empowering Center.

Data editie 2020: 29, 30 juni, 1, 2 en 3 juli 2020

Download hier de brochure.
Wil je je inschrijven? Dat kan hier.