U bevindt zich hier: Home » Extra editie Leiderschap Practicum Utrecht

Extra editie Leiderschap Practicum Utrecht

Geplaatst op 4 april 2019

In de eerste week van oktober zal er, wegens overweldigende belangstelling, een extra editie van het Leiderschap Practicum Utrecht worden geprogrammeerd. Deze zal plaats vinden van maandag 7 oktober tot en met vrijdag 11 oktober op locatie van Landgoed De Paltz, het landgoed van Herman van Veen. Op donderdag 28 november kent deze editie een terugkomdag, eveneens op Landgoed De Paltz.

Tijdens de Utrechtse editie van het Leiderschap Practicum Masterclasses met gerenommeerde performers zoals Herman van Veen (ondernemer, violist, zanger, schrijver, componist en schilder), Pierre Bokma (veelvuldig onderscheiden Nederlands acteur), Victorine Plante (allround theatermaker en actrice) en Elizabeth Ebbink (stemdocente, psycholoog en operazangers) verbonden aan je eigen leervraag en ontwikkelpotentieel. Authenticiteit, gedrevenheid, lichaamstaal, woordgebruik, stemoefeningen en performance gerelateerd aan je eigen leiderschap staan centraal in deze editie.

Meer weten? Bel of mail dan met Marjo Jansen, Senior Adviseur Leiderschapsvorming, op nummer 0570-760000 of via marjo.jansen@academievoorleiderschap.nl.