U bevindt zich hier: Home » Netwerk Leiderschap
Terug naar overzicht

Ervaringen Netwerk Leiderschap

Marissa van Rossum

locatiemanager Habion Vastgoed Zorgsector

De leergang Netwerk Leiderschap was als een boek dat je in een ruk wil lezen. Kwalitatief hoogwaardige docenten die je nog leergieriger maakten, inspirerende en leerzame dialogen met de deelnemers, waardoor de doorstap naar de praktijk als bijna vanzelf ontstond. Op naar het volgende deel.’

ing. Marianne Langeslag - Avicenna Academie voor Leiderschap

ing. Marianne Langeslag

directeur waterschap Vechtstromen

“Deze leergang biedt je een unieke combinatie van wetenschappelijke kennis, inspirerende docenten en inzichten in de consequenties voor je persoonlijk leiderschap”.

Theo Venrooij - Avicenna Academie voor Leiderschap

drs. Theo Venrooij

vestigingsdirecteur Ministerie van Veiligheid en Justitie, Dienst Justitiële Inrichtingen, Detentiecentrum Zeist

“Binnen de overheid is het werken in netwerkorganisaties als manager een must. Leiderschap en verbinding maken is daartoe essentieel. De leergang was inspirerend van het begin tot het eind. Topdocenten en een groep die in staat bleek hier veel energie uit te putten”.

ir. Maarten de Booij - Avicenna Academie voor Leiderschap

ir. Maarten de Booij

CEO De Leeuw van Putten

“Geen patserverhalen, maar een uniek programma waarin topdocenten, puur vanuit kracht, open en bloot hun dilemma’s op tafel durven te leggen. Dat is heel opmerkelijk, omdat sommige docenten echt wereldspelers zijn. Die openheid werkt aanstekelijk en stelt je in staat in je eigen bedrijf, op natuurlijke wijze, enorme talenten en competenties naar boven te halen. Daar word je bedrijf sterker van.”

mr. Roger Bos - Avicenna Academie voor Leiderschap

mr. Roger Bos

procureur-generaal Openbaar Ministerie van de Nederlandse Antillen

“De leergang prikkelt je nieuwsgierigheid, verrast, inspireert en biedt vanuit steeds verschillende perspectieven mooie aanknopingspunten voor verdere verdieping én praktische uitvoering. Een genot om te ervaren, te delen en door te geven.”

drs. Job Boersma - Avicenna Academie voor Leiderschap

drs. Job Boersma

trainer en spreker, Job Boersma Producties

“Netwerk Leiderschap biedt een inspirerend programma met zeer intrigerende topdocenten. De zorgvuldig gekozen locaties blijven boeien. Zeer aandachtig georganiseerd.”

drs. Jeroen Schouten - Avicenna Academie voor Leiderschap

drs. Jeroen Schouten

senior adviseur Rijnconsult

“Netwerk Leiderschap heeft mij geïnspireerd en veel inzichten en handvaten gegeven om verder praktisch met dit onderwerp aan de slag te gaan. De organisatie van de leergang, de locaties die zijn bezocht en de gastdocenten tijdens de verschillende sessies droegen hier aan bij. Een goed, boeiend en afwisselend programma”.

mr. drs. Ina Sjerps - Avicenna Academie voor Leiderschap

mr. drs. Ina Sjerps

Strategisch adviseur College van Bestuur, Erasmus Universiteit Rotterdam

“Samen met mijn collega directeuren heb ik deelgenomen aan de leergang Netwerk Leiderschap. Het heeft ons inspiratie, verdieping en energie gebracht, die we daarna, in samenwerking met Avicenna docenten, konden doorgeven aan de managers in onze organisatie.”

Dirk van Raalte - Avicenna Academie voor Leiderschap

Dirk van Raalte

zelfstandig board room adviseur

“Een inspirerende leergang over de leiderschapskunst van verbinden. Vanuit verrassende invalshoeken krijg je inzicht in de onderstromen, eeuwenoude opvattingen, maar ook een futuristische blik op verbindingsvormen.”