U bevindt zich hier: Home » Leadership for Society
Terug naar overzicht

Ervaringen Leadership for Society

drs. Maarten Bremer

lid van het College van Bestuur van ArtEZ hogeschool voor de kunsten

“De leergang is een bijzonder goed passende mix van theoretische vergezichten en diepgang, naadloos aangevuld met heel praktische oefeningen van artiesten en kunstenaars. Want wat is een prachtige visie als je er geen pakkend, echt verhaal over kunt vertellen: op onze verhalen gaf Gijs Scholten van Aschat scherp commentaar. En we leerden van regisseur Shariff Korver hoe we mensen kunnen laten schitteren en tegelijkertijd onze visie realiseren. In deze leergang leer je niet met elkaar, maar ook van elkaar: de groep bestaat uit leergierige mensen in een andere sector, maar met dezelfde vragen. Het werd een echte leer-groep, en dat maakte iedere bijeenkomst tot een bijzondere ervaring. En last but not least: de thema’s zijn zo gekozen dat de verschillende, paradoxale aspecten van ons werk als directeur/bestuurder/manager allemaal aan bod zijn geweest, en steeds in ons dagelijks werk konden worden toegepast.”

Symone de Bruin - Avicenna Academie voor Leiderschap

Symone de Bruin

eenheidsmanager Ruimtelijke Leefomgeving Gem. Apeldoorn

“Waar Avicenna voor staat en de mensen die ervoor werken, is me dierbaar en de specifieke leergang die ik volgde heb ik ervaren als uiterst relevant in het doorgronden van maatschappelijke én persoonlijke patronen en blokkades. Ik heb wel eerder een leiderschapstraining doorlopen, maar niet eerder één met zo’n bijzondere balans tussen inspiratie en intellectuele voeding enerzijds en introspectie en losser worden in het hart en de emotie anderzijds. Ik ben wel een fan.”

Bernique Tool - Avicenna Academie voor Leiderschap

Bernique Tool

directeur Maag Lever Darm Stichting

“Een prachtige aaneenschakeling van ontmoetingen. Ontmoetingen die prikkelen, verdiepen, praktisch bijspijkeren, inspireren, verbinden en af en toe ontroeren. Ontmoetingen met deelnemers, docenten, met Avicenna en soms met jezelf. Het programma reikt zover als je het zelf laat komen.”

ir. Jenny Vermeeren - Avicenna Academie voor Leiderschap

ir. Jenny Vermeeren

directeur Woonstad Rotterdam

“Mooie reis met inspirerende verhalen gecombineerd met een scherper inzicht in mijn persoonlijk leiderschap. De leergang heeft me verdieping en energie gebracht.”

mr. Rolien van Dijk - Avicenna Academie voor Leiderschap

mr. Rolien van Dijk

moderator en Innovation Consultant

“De leergang is een grote stimulans om een persoonlijke koers te vinden en te varen.”