U bevindt zich hier: Home » Een corona-proof Leiderschap Practicum!

Een corona-proof Leiderschap Practicum!

Geplaatst op 8 oktober 2020

Vorige week heeft het Leiderschap Practicum editie Utrecht in live vorm plaats gevonden. Het was een mooie week, die geheel volgens de corona richtlijnen was georganiseerd.  12 deelnemers zijn samen met moderator Ingrid Wender en locatiemanager Lianne van Liere aan de slag gegaan met hun authentiek en zichtbaar leiderschap. Zowel deelnemers als docenten waren blij met de inspirerende ontmoetingen die ze hebben gehad!

Dit najaar gaan al onze bijeenkomsten live op locatie door. De fysieke ontmoeting, interactie en dynamiek die onze leergangen tot bijzondere ervaringen maakt, kunnen wij niet zomaar vervangen door een online variant. Persoonlijke verbinding is één van de belangrijkste elementen in onze programma’s en we zijn van mening dat deze het beste tot haar recht komt in een live ontmoeting.

Uiteraard houden we de richtlijnen, adviezen en persconferenties van het RIVM en kabinet nauwlettend in de gaten en passen daar, waar nodig, het programma op aan. Zo kan het voorkomen dat we sessies op een andere (grotere) locatie laten plaats vinden, omdat de 1,5 meter afstand daar beter te waarborgen is. Of omdat we gebonden zijn aan aangepaste reisadviezen die voor verschillende landen gelden. Om die reden heeft de module Antwerpen van de Leergang Leiderschap door Creatie twee weken geleden plaats gevonden in Den Bosch en is de module Brugge van de International Avicenna Course verplaatst naar Vught. Het spreekt voor zich dat we er voortdurend voor zorgen dat het programma met de docenten van hoogwaardige kwaliteit blijft.

Bekijk hier ons corona beleid.