U bevindt zich hier: Home » Coronavirus – beleid Avicenna

Coronavirus – beleid Avicenna

Geplaatst op 1 april 2020

Er zijn veel vragen en onzekerheden rondom het corona-virus en in het verlengde daarvan rondom de doorgang van onze leergangen. Wij houden de RIVM richtlijnen nauwgezet in de gaten en handelen daarnaar. Dat betekent wij continu afstemmen met opdrachtgevers, branche-organisaties, instellingen en andere betrokkenen.


Tot en met 28 april gaan onze open leergangen niet door. Deze worden verzet naar een latere datum.
Wij nemen daarover zo spoedig mogelijk contact op met de betreffende deelnemers
.

 

Wij zoeken continu naar de beste afweging in verantwoordelijkheid nemen voor de gezondheid van onze deelnemers, docenten en de samenleving EN het mensen kunnen blijven ondersteunen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daartoe zullen we steeds in het moment naar de laatste inzichten beslissingen nemen. We houden deelnemers en docenten zo veel mogelijk tijdig op de hoogte. Ook zullen we alternatieven gaan bieden, zoals meer online leeromgevingen, online meetings en webinars.

Onze kernwaarden open, veerkrachtig, bezield, daadkrachtig en persoonlijk houden we daarbij steeds in het oog.

Voor al onze inschrijvingen na 28 april geldt dat deze naar laatste inzichten zullen worden verzet of doorgang vinden. Deelnemers hebben te allen tijde de mogelijkheid hun inschrijving te verschuiven naar een later moment als de omstandigheden t.a.v. het Corona virus daar aanleiding toe geven.