U bevindt zich hier: Home » Coronavirus – beleid Avicenna

Coronavirus – beleid Avicenna

Geplaatst op 6 april 2020

Het Coronavirus heeft een enorme impact op ons allemaal. De afgelopen weken hebben wij steeds gezocht naar de beste afweging in verantwoordelijkheid nemen voor de gezondheid van onze deelnemers, docenten en de samenleving EN mensen kunnen blijven ondersteunen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dat heeft van ons gevraagd steeds opnieuw ons beleid aan te passen en in het moment beslissingen te nemen. We houden net als anderen de RIVM richtlijnen en persconferenties nauwgezet in de gaten en handelen daarnaar.

Vanzelfsprekend hebben wij de afgelopen weken alternatieve mogelijkheden onderzocht, zoals (ten dele) online doorgang geven aan onze leergangen. We kiezen daar in de meeste gevallen niet voor. De fysieke ontmoeting, interactie en dynamiek die onze leergangen tot bijzondere ervaringen maakt kunnen wij op die manier niet 100% borgen. Persoonlijke verbinding is één van de belangrijkste elementen in onze programma’s, en we zijn van mening dat deze het beste tot hun recht komt in een live ontmoeting.

Momenteel zijn wij druk bezig met het plannen van de starts in het najaar. Hierover berichten we zo snel mogelijk, op onze website is de meest actuele informatie te vinden. Om jou in de tussentijd toch te kunnen inspireren, zijn we gestart met ‘Meaningful Inspiratie Seminars’. Deze korte en krachtige online seminars zijn bedoeld als bron van inspiratie, kennis en perspectief in deze bijzondere tijd en bieden we kosteloos aan. Deze seminars worden wekelijks aangevuld met nieuwe video’s. Verschillende van onze docenten en moderatoren leveren daar een bijdrage aan. Wil je ook graag toegang tot de seminars, mail ons even, dan zorgen we dat je een inlogcode ontvangt. Bekijk hier alvast de introductie van dr. Monique Hammink.