Inspiratiesessie 17 april 2023 - Vitale organisaties

Door: Theo van Iperen

Vitale organisaties

Deze inspiratiesessie van Theo van Iperen staat in het teken van het creëren van vitale organisaties en het leiderschap dat hiervoor nodig is. Graag gaat hij hierover met jou en de andere deelnemers het gesprek aan!

Om als organisatie in deze tijd succesvol te zijn, zijn open verbindingen met de omgeving en binnen de organisatie van levensbelang. Hoe creëer je de vitaliteit binnen een organisatie die nodig is om veranderingen in de omgeving voldoende snel op te pikken en te vertalen naar veranderingen in de eigen organisatie? Hoe inspireer je daarvoor je medewerkers en welk leiderschap hoort daarbij?

Over Theo van Iperen

Theo (1965) is sinds 1994 organisatieadviseur en heeft zich gespecialiseerd in het samen met zijn klanten realiseren van complexe organisatieveranderingen. In 2009 publiceerde hij het prijswinnende boek Fuseren is topsport, dat over het vormgeven van fusie- en integratieprocessen gaat en als standaardwerk geldt op dit gebied. In Terug aan de top richt hij zich hij zich op de vraag hoe organisaties vitaal te maken en te houden, om te kunnen overleven in turbulente tijden. Beide thema’s komen veelvuldig terug in zijn adviespraktijk. Sinds 2000 voert Theo deze vanuit zijn eigen adviesbureau Giotto management consultants. Theo is opgeleid als econoom en organisatiekundige aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, de Vrije Universiteit Amsterdam en INSEAD Business School.

Praktische informatie

Wanneer: Maandag 17 april 2023
Waar: Leerhotel Het Klooster in Amersfoort
Tijd: 17.00 uur – 20.00 uur


Kosten
:
Ben je alumnus? Kosten bedragen € 95,- per sessie (incl. btw), waarbij wij zorgen voor een lichte maaltijd tijdens de sessie. We bieden je eveneens de mogelijkheid om samen met een introducee deel te nemen. Kosten bedragen dan € 145,- per sessie (incl. btw en een lichte maaltijd).

Ben je geen alumnus? Kosten bedragen dan € 125,- per sessie (incl. btw), waarbij wij zorgen voor een lichte maaltijd tijdens de sessie. We bieden je eveneens de mogelijkheid om samen met een introducee deel te nemen. Kosten bedragen dan € 175,- per sessie (incl. btw en een lichte maaltijd).