U bevindt zich hier: Home » Informatiebijeenkomst Leergang Lean Leadership: next Level!

Informatiemiddag Lean Leadership: next Level!

Geplaatst op 7 maart 2023

In juni 2023 starten Avicenna en Bureau Tromp een nieuwe leergang: Lean Leadership: Next Level!

De snelle veranderingen en nodige onzekerheden vragen om wendbare organisaties die in staat zijn continu te verbeteren. Maar bovenal leiders die in staat zijn dergelijke organisaties te creëren en te leiden. De leergang Lean Leadership; Next Level helpt bij het beantwoorden van de relevante vragen zoals: Hoe kan ik meer uit mijzelf en mijn organisatie halen? Hoe creëer ik draagvlak voor continu verbeteren? Of hoe kan ik mijn kennis en vaardigheden aanvullen met nieuwe inzichten zodat ik transformaties kan leiden?  

Informatiebijeenkomst 21 april 2023
Op vrijdagmiddag 21 april organiseren  wij een voorlichtingsbijeenkomst waar we uitgebreid ingaan op het hoe & waarom deze leergang een opleiding Lean Leadership: next level is.

Programma:
Datum:  vrijdag 21 april 2023
Locatie: Amrath Berghotel Amersfoort
Tijd: 14.30 – 18.00 uur

  • 14.30-15.00 uur: inloop
  • 15.00-15.30 uur: introductie door Boudijn Driesen (Managing Director Bureau Tromp) en Frank Seine (Directeur Avicenna Academie voor Leiderschap)
  • 15.30-17.00 uur: introductie van de leergang en verdieping op één van de centrale thema’s uit de leergang door drs. Arnold Bosch*
  • 17.00-18.00 uur: netwerkborrel

Wil je bij deze middag aanwezig zijn?

Klik hier om je aan te melden.

Alvast een tip van de sluier
Deze leergang stelt senior managers in staat zich optimaal te focussen op de ontwikkeling van hun talent om leiding te geven aan duurzame verandering, optimalisatie en transformatie. Je eigen impact op organisatieverandering wordt vergoot. In deze leergang staan niet zozeer Lean procesverbeteringstools en -technieken centraal, maar ligt de focus op verandermogelijkheden en de context. Oftewel de ‘zachte kant’ van Lean veranderen. Men verdiept zich in deze leergang in de strategie, krachtenveld, cultuur, teamdynamiek en authenticiteit rondom verandering. Je doet belangrijke inzichten op ten aanzien van jouw leiderschapsrol en effectiviteit bij het realiseren van veranderingen binnen je organisatie.

“Het realiseren van een lerende en continu verbeterende organisatie vraagt veel van alle organisatieleden, maar in het bijzonder van de leidinggevenden. Lean managers moeten gefocust zijn op het managen van de verandering om zo het verbeteren duurzaam te verankeren. Dit vraagt om stuurmanskunst en de juiste mindset.” Boudijn Driesen – Managing Partner van Bureau Tromp.

Waarmee onderscheid deze leergang zich nog meer
De leergang Lean Leadership: Next Level! onderscheidt zich ten opzichte van andere leergangen door de medewerking van bijzondere docenten uit bijzondere praktijken. Echt inspirerend. Ook staat binnen deze leergang de kracht van de groep centraal en wordt deze onderstreept door een inspirerende moderator.  Het modulaire programma, 4 modules van twee dagen en één module van een dag, is interactief van opzet, met veel ruimte voor reflectie en een praktische koppeling met je werk. De leergang volg je met een vaste groep zodat je bouwt aan een duurzaam netwerk en vertrouwen binnen de groep.

Voorafgaand aan de leergang krijg je een persoonlijk intakegesprek, waarin we jouw leerbehoefte, wensen en persoonlijke en professionele ervaringen bespreken. Dit vormt de basis van de leergang. Vanwege de interactiviteit van het programma bestaat de maximale groepsgrootte uit 14 deelnemers.