U bevindt zich hier: Home » Eerste live bijeenkomst is een feit!

Eerste live bijeenkomst is een feit!

Geplaatst op 8 juli 2020

Woensdag 1 juli hebben we voor het eerst sinds lange tijd weer een live bijeenkomst mogen organiseren. En wat was het prettig om (potentiële) deelnemers in een face-to-face gesprek te woord te staan en hun vragen te beantwoorden!

Samen met executive search bureau Maes & Lunau organiseerden we deze middag de informatiebijeenkomst voor de leergang voor de aankomende toezichthouders en commissarissen. Ruim 40 geïnteresseerden kregen van Harry van de Kraats, Mattijs Kropholler en Frank Seine informatie over diverse ontwikkelingen in zowel het bedrijfsleven als in het maatschappelijk domein. Moderator mr. Inge Brakman gaf een inleiding op het toezichthoudende vlak en uiteraard volgde meer informatie over dit nieuwe en unieke programma.

Het ontwikkeltraject voor aankomende toezichthouders en commissarissen, dat een looptijd van circa 10 maanden kent, bestaat uit een combinatie van gedegen kennis (door experts), analyse van- en feedback op je eigen gedrag en het vergaren van nieuwe inzichten en perspectieven in een divers team ten aanzien van het toezichthouden.

Op 19 november start de eerste editie van deze leergang. Meer weten? Kijk dan op de pagina van deze leergang, of neem contact met ons op.